23948sdkhjf

OneCo og PSW Group allierer seg om å skaffe riggjobber

Alliansen mellom de to selskapene betyr rigghavner både i sør, vest og nord. Alliansegruppen er allerede operativ og består av rundt 1100 egne ansatte
Industrikonsernet OneCo og PSW Group har inngått avtale om allianse knyttet til markedet for oppgradering, modifikasjon samt drift og vedlikehold innen sektorene Olje, Gass og Marine.

Hovedmålet for alliansen er å sikre solid gjennomføringsevne i prosjekter og forutsigbarhet for kundene deres, gjennom å ha kompetanse og erfaring samlet i ressurser innenfor egne selskap.

- OneCo har gjort en tydelig etablering innen markedet for oppgradering og modifikasjoner – med egne baser / havnefasiliteter i Kristiansand, Sandnes og Forsand. Avtalen mellom PSW og OneCo gjør at vi sammen kan utvide vårt geografiske nedslagsfelt for å ta i mot rigger og skip også i Mongstadbassenget (Skipavika) og Tromsø (Olavsvern). Vi ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid med PSW, forteller konsernsjef i OneCo, Marvin Jensen i en pressemelding.

- For PSW Group AS ser vi på OneCo som en ideell partner for videre vekst innen de områder vi skal operere. Selskapene utfyller hverandre slik at vi i felleskap fremstår med bred geografisk dekning på Sørlandet, Vestlandet og i Nord Norge. Vi har samlet gode lokasjoner og omfattende tilgang på dyktige ressurser som umiddelbart gjør oss i stand til å påta oss større og mer komplekse prosjekter , sier administrerende direktør i PSW Group AS, Oddbjørn Haukøy.

Kristiansandsbaserte OneCo tilbyr tekniske tjenester innen Olje, Gass og Marine, infrastruktur, industri, fornybar energi og bygg.

PSW Group AS leverer tjenester innen prosjektledelse, engineering, installasjon, testing, inspeksjon og vedlikeholdstjenester til aktører innen subsea og drilling. Selskapet er geografisk plassert på Kokstad i Bergen, Mongstad og Ågotnes.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094