23948sdkhjf

Achilles JQS-sertifisering til Serman & Tipsmark

Det danske HYDRAULIKK-selskapet Serman & Tipsmark A/S er nettopp godkjent Achilles JQS-leverandører. Danskene ønsker nå å få bedre fotfeste i den norske olje- og gass sektoren
Et av Danmarks mest markante HYDRAULIKK-selskaper, Sanistål-eide Serman & Tipsmark, har i en årrekke levert spesialløsninger til offshoreindustrien i Norge, og nå er selskapet godt på vei mot videre gjennombrudd innen norsk olje og gass.

Kundelisten teller allerede noen av de største produsentene av offshoreutstyr i verden – bla. FMC Technologies og Aker Solutions, og nå tar Serman & Tipsmark enda et strategisk skritt i retning av et solid fotfeste i den krevende norske olje- og gassektoren. Serman & Tipsmark har nettopp oppnådd den spesielle Achilles JQS-sertifiseringen, og det åpner en hel verden av nye muligheter, skriver selskapet i en pressemelding.

- Det norske offshoremarkedet er blant de mest krevende bransjer i verden. Kravene til eksempelvis sikkerhet og dokumentasjon er ekstreme, og derfor er det veldig vanskelig å få en fot innenfor. Vi har dog allerede bevist at vi kan levere helt unike produkter og kompetanse innenfor HYDRAULIKK som nordmennene etterspør, og på grunn av de ordrer vi allerede har fått, er vi ganske optimistiske, forklarer Administrerende direktør Alex Laursen fra Serman & Tipsmark og fortsetter: - Nå blir vi en del av det eksklusive selskap av leverandører som er Achilles JQS-godkjente, og dermed blir det mye enklere å synliggjøre at vi er kvalifiserte til å levere anbud, og at vi oppfyller alle allmenne krav.

En av Serman & Tipsmarks spesialiteter er utviklingen av et testsystem til HYDRAULIKKmoduler for åpning og lukking av oljebrønner ned til 3000 meters dyp. En annen – og hyppigere oppgave – er levering av HYDRAULIKK-systemer til boreplattformenes boretårn. Her kan systemet sette sammen, presse og skru borerørene ned i havbunnen. Fellesnevneren er sikkerhet og vissheten om at eventuelle feil kan utbedres og reservedeler skaffes på meget kort tid, slik at et eventuelt driftsavbrudd blir så kort som mulig.

Achilles JQS står for Achilles Joint Qualification System og er en sammenslutning av aktører innen dansk og norsk offshoreindustri, som ble stiftet i 1991. Formålet er å kvalifisere leverandører og optimere innkjøp i sektoren, og Achilles JQS brukes av de største i bransjen, bla. DONG Energy, Maersk Oil, ExxonMobil, Chevron, Shell m.fl.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kantret båt i Skottland var bygget i Norge
81 mister jobben hos Norautron
RENAS etterlyser prioritering av kritiske råmaterialer
Norsk Metallgjenvinning: Vi sorterer ofte metallemballasje feil
Overtar stafettpinnen i Ege-Gruppen
Fjord Base får britiske eiere
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.109