23948sdkhjf

Tre nye år på Melkøya

Bilfinger Industrier i Hammerfest fortsetter samarbeidet med Statoil i tre nye år
Bilfinger Industrier har siden 2006 utført ISO-tjenester for Statoil ved Hammerfest LNG. Nå forlenger Statoil kontrakten med tre nye år. Rammeavtalen sysselsetter mellom 100 og 200 personer og har en verdi på rundt 200 millioner kroner årlig.

- Forlenget avtale er svært viktig for Bilfinger Industriers aktivitet i Hammerfest. Den treårige opsjonen sikrer bærekraftige løsninger for vår virksomhet og gjør at vi i større grad kan være med å utvikle Hammerfest-området i årene som kommer, sier Bjørn Harald Celius, CEO i Bilfinger Industrier.

Mange nye muligheter
Bilfinger Industrier har hatt en betydelig kompetanseutvikling i Hammerfest gjennom etableringen av Bilfinger Academy. En tredjedel av de ansatte har lokal tilknytning og Bilfinger vil fortsette med opplæring og rekruttering av lokale operatører, ingeniører og ledere.

- Vi får nå den langsiktigheten vi trenger for vår videre utvikling i Hammerfest. Tre nye år på Melkøya er avgjørende for Bilfinger Industriers aktiviteter i nordområdet/Barentshavet og for selskapets fremtidige satsing i regionen. Opsjonen tillater oss å posisjonere oss i ytterligere grad og med mange nye operatørselskaper på vei inn i Barentshavet møter vi årene som følger med stor optimisme, sier Kjetil Kvamme, leder for forretningsområdet i Barentshavregionen.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063