23948sdkhjf

Kontrakt med Technip USA

Head Energy inngår kontrakt for leveranse av ingeniørtjenester til Technip Houston. Avtalen gjelder NORSOK-team i forbindelse med engineering/bygging av Aasta Hansteen.
Head Energy fortsetter å levere ingeniørtjenester til internasjonale prosjekter. NORSOK-team er allerede levert til Martin Linge prosjektet i Paris og nå er det Aasta Hansteen prosjektet hos Technip i Houston som står for tur. Også her er det NORSOK- team som skal leveres for å sikre engineering og bygging etter norske standarder. Jakten på kvalifisert personell er allerede i gang.

- Å få levere personell til internasjonale prosjekter gir oss nye muligheter og en enda større bredde. Dette viser at vi er en betrodd leverandør i bransjen og at vi klarer å knytte til oss den riktige kompetanse som gir oss innpass i store prosjekter også utenfor Norge. Vi er veldig godt fornøyde med denne avtalen, forteller CEO i Head Energy, Morten Leikvoll.

Prosessen med å sette sammen NORSOK-team til Technip Houston er allerede godt i gang, ledet av Team Manager Sjur Storaas, og oppstart av arbeidet er nært forestående. I hovedsak er det multidisiplin ingeniørkompetanse som er aktuelt for prosjektet.

Head Energy AS er rådgiver og leverandør av ingeniør og prosjektkompetanse til norske og internasjonale selskaper i olje & energi. Selskapet har hovedkontor på Nordås i Bergen og avdelinger i Stavanger, Asker og Austevoll.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125