23948sdkhjf

Reach Subsea rapporterer om «svært travel prosjektaktivitet"

Reach Subsea har mottatt et varsel om kontraktstildeling, avhengig av utfallet av kontraktsforhandlingene, fra det de sier er en "stor europeisk energileverandør".

Den potensielle kontrakten vil ha en varighet på ca. 75 fartøysdager, og er planlagt utført i fjerde kvartal i år.

 

Prosjektet vil se bruk av et av Reach Subseas DP2 undervannsfartøyer og ROV.

 

-Vi er glade for å motta denne betydelige kontrakten, som representerer en stor støtte fra et stort europeisk energiselskap. Vi gikk inn i sommersesongen med en rekordstor ordrereserve og høyere kapasitet enn noen gang, og i løpet av sommeren har vi vært ekstremt opptatt med prosjektaktivitet, sier administrerende direktør Jostein Alendal i Reach Subsea.

Høy anbudsaktivitet

- Parallelt opplever vi svært høy anbudsaktivitet, noe som bekrefter våre svært positive markedsutsikter drevet av både olje- og gassinvesteringer samt utrulling av offshore fornybar energiprosjekter, legger han til.

 Reach Subsea oppnådde «rekordhøye» inntekter og driftsresultat i 2022, med ordrereserven sju ganger høyere enn året før.

Det norske selskapet forklarte at forbedringen ble drevet av høy utnyttelse, forbedret prising, solid utførelse og tillegg av iSurvey- og Octio-virksomhetene.

 2021 også et godt år

Dette var ikke første gang Reach Subsea oppnådde et rekordår. Selskapet rapporterte nemlig 2021 som det beste regnskapsåret i sin historie, skriver offshore-energy.biz.

Kilde: Offshore-energy.biz

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11