23948sdkhjf

Bravida skal levere industrirør hos Morrow Batteries

I sommer vant Bravida sin tredje kontrakt på Morrows’ nye Batterifabrikk 1 i Arendal, denne gang på industrirør.

Bravida er fra før i gang med rør, ventilasjon, automasjon og lavspent forsyning på fabrikken.

Kontraktsverdien er 34,4 millioner kroner ekskludert merverdiavgift, og oppstarten for oppdraget er i slutten av august. 

Langsiktig partner

– Bravida har vist over tid at vi har flerfaglig kompetanse til å bygge større tekniske anlegg. Vi tror derfor at Morrow Batteries ser at de kan jobbe med oss som en langsiktig partner, sier Trond-Lauritz Larsen, regiondirektør for Bravidas region Agder og Rogaland.

Industrirør er et eget fag i seg selv, og for å sikre rett kvalitet, samarbeider Bravidas avdelinger i Arendal med Bravida Industri i Sverige om denne leveransen.

Mer kapasitet

– Vi trengte ytterligere kapasitet, og Bravida Industri i Sverige har erfaring fra tilsvarende anlegg. Så her ser vi synergieffekten og Bravidas styrke som et stort konsern, som lar oss samarbeide på tvers av landegrensene, sier Larsen.

Til sammen har Bravida nå kontrakter til 130 millioner kroner med henholdsvis Veidekke og Morrow Batteries på Batterifabrikk 1.

– Dette vil styrke avdelingen i Arendal, og vi ser frem til å samarbeide med våre kollegaer i Sverige. Vi ønsker samtidig å styrke vår faglige kunnskap innen industrileveranser for å være enda bedre i stand til å tjene kundene i fremtiden, sier Kenneth Post, avdelingsleder ved Bravidas VVS-avdeling i Arendal. 

– Vi setter stor pris på tilliten fra Morrow, og er ikke minst fornøyde med at vi får hjelp fra en svensk region, sier regiondirektør Larsen.

Kilde: Pressemelding fra Bravida

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125