23948sdkhjf

Tor M. Østervold er årets unge entreprenør

Nor-Shipping utdeler prisen til ECOsubsea-direktørenTor M. Østervold for hans nyskapende ideer
Nor-Shippings nyinnstiftede pris, The Young Entrepreneur Award er en utmerkelse som hedrer en entreprenør under 40 år som har kommet opp med nye konsepter og løsninger eller som har taklet bransjens utfordringer på en ny måte.

Vinneren i denne kategorien ble Tor M. Østervold fra ECOsubsea. Han fikk prisen for sin nyskapende idé: rengjøring av skroget uten å skade maling og samtidig samle rusk, for å spare miljøet. Teknologien øker skipets energieffektivitet, og reduserer driftskostnadene, spredning av invasive arter og utslipp.

Østervold er administrerende direktør i ECOsubsea, et selskap han grunnla i 2008. Wilh. Wilhelmsen ASA og Innovasjon Norge er partnere i selskapet.

Østervold dro til sjøs som fisker allerede i en alder av 13, og har senere vært sjømann og røyk-dykker i den norske Kystvakten. Østervold har dessuten en master innen internasjonal skipsfart.

YoungShip, som er en raskt voksende internasjonal organisasjon for unge maritime fagfolk, er Nor-Shippings partner og administrator av denne prisen. Vinneren får gratis råd fra BW Venture og får også et gratis utstillingsområde på messen.

De andre nominerte var Rainer Sternfeld i Marinexplore (USA), Styrk Bekkenes, Noreq AS (Norge) og Christoffer Thorsheim, WTL Logistics (De forente arabiske emirater).

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063