23948sdkhjf

NLI og Teekay Petrojarl Produksjon inngår rammeavtale

NLI skal levere engineering og MC & commissioning til Teekay Petrojarl FPSO prosjekter.
- Dette er en avtale der begge parter vil ha nytte av å jobbe sammen. I NLI har Teekay Petrojarl en leverandør som kan tilpasse seg deres komplekse behov. Vi vil levere alt fra FEED til MC & commissioning for nybygg og EPCIC for oppgraderinger eller omplasseringer, sier Sigve Barvik, Marketing Director i NLI.

Oppgradering av Piranema Spirit
Avtalen er en formalisering av et samarbeid som har vart i flere år. NLI har allerede levert en rekke studier og oppgaver til Teekay Petrojarl. I øyeblikket jobber NLI med vedlikehold og modifikasjonsarbeid på Teekay Petrojarl FPSO Piranema Spirit of Brasil, hvor NLI er ansvarlig for installasjonsarbeidet.

- Vi har positive erfaringer med NLI som leverandør. Nå ønsker vi å formalisere dette samarbeidet. Spesielt innenfor modifikasjon, ser Teekay Petrojarl en økende etterspørsel i fremtiden, og det er her NLI vil være en av de leverandørene vi ønsker å bruke, sier Bernt Lilliestråle, direktør for Project Services i Teekay Petrojarl Production.

Norsk konkurransekraft
For operatørene er det en kritisk suksessfaktor å begrense nedetiden ved vedlikeholds-og modifikasjonsarbeid. Dette stiller store krav til effektivitet og kvalitet. Signe Barvik mener avtalen viser at den norske leverandørindustri fortsatt er konkurransedyktig globalt.

- For å levere på kvalitet og effektivitet må en ha erfaring, og det er et stort fortrinn å ha erfaring fra både engineering og fabrikasjon. I NLI har vi opparbeidet spisskompetanse på topside FPSO, på nybygg, ombygging, vedlikehold og modifikasjon, noe vi opplever i stadig økende grad etterspørres på det internasjonale markedet, sier Barvik.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096