23948sdkhjf

NLI og Teekay Petrojarl Produksjon inngår rammeavtale

NLI skal levere engineering og MC & commissioning til Teekay Petrojarl FPSO prosjekter.
- Dette er en avtale der begge parter vil ha nytte av å jobbe sammen. I NLI har Teekay Petrojarl en leverandør som kan tilpasse seg deres komplekse behov. Vi vil levere alt fra FEED til MC & commissioning for nybygg og EPCIC for oppgraderinger eller omplasseringer, sier Sigve Barvik, Marketing Director i NLI.

Oppgradering av Piranema Spirit
Avtalen er en formalisering av et samarbeid som har vart i flere år. NLI har allerede levert en rekke studier og oppgaver til Teekay Petrojarl. I øyeblikket jobber NLI med vedlikehold og modifikasjonsarbeid på Teekay Petrojarl FPSO Piranema Spirit of Brasil, hvor NLI er ansvarlig for installasjonsarbeidet.

- Vi har positive erfaringer med NLI som leverandør. Nå ønsker vi å formalisere dette samarbeidet. Spesielt innenfor modifikasjon, ser Teekay Petrojarl en økende etterspørsel i fremtiden, og det er her NLI vil være en av de leverandørene vi ønsker å bruke, sier Bernt Lilliestråle, direktør for Project Services i Teekay Petrojarl Production.

Norsk konkurransekraft
For operatørene er det en kritisk suksessfaktor å begrense nedetiden ved vedlikeholds-og modifikasjonsarbeid. Dette stiller store krav til effektivitet og kvalitet. Signe Barvik mener avtalen viser at den norske leverandørindustri fortsatt er konkurransedyktig globalt.

- For å levere på kvalitet og effektivitet må en ha erfaring, og det er et stort fortrinn å ha erfaring fra både engineering og fabrikasjon. I NLI har vi opparbeidet spisskompetanse på topside FPSO, på nybygg, ombygging, vedlikehold og modifikasjon, noe vi opplever i stadig økende grad etterspørres på det internasjonale markedet, sier Barvik.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kantret båt i Skottland var bygget i Norge
81 mister jobben hos Norautron
RENAS etterlyser prioritering av kritiske råmaterialer
Norsk Metallgjenvinning: Vi sorterer ofte metallemballasje feil
Overtar stafettpinnen i Ege-Gruppen
Fjord Base får britiske eiere
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.156