23948sdkhjf

Agility Group skal levere til Martin Linge-feltet

Agility Group har signert en kontrakt med Subsea 7
Agility Group skal levere ulike strukturer på i alt ca. 470 tonn. Strukturene skal installeres av Subsea 7 på gasseksportlinjen mellom norsk sokkel og Storbritannia.

- Vi har jobbet målrettet inn mot dette markedet og synes det er veldig gledelig at vi nå får til en avtale med Subsea 7, som er en svært viktig aktør i dette markedet. Dette er en anerkjennelse av vår fabrikasjonskompetanse av store og kompliserte systemer, og bekrefter at vi er en av verdens ledende leverandører av subsea-fabrikasjon, sier Tove Nilsen Ljungquist, EVP Fabrication i Agility Group AS.

Fabrikasjonen vil bli utført ved Agility Groups fabrikk i Langesund i Telemark. Kontrakten gir arbeid tilsvarende 10-15 årsverk. Prosjektet starter i 2013 med leveranse i 2014.

- Agility Group har gjennomgående høy aktivitet og vi opplever god vekst. Kontrakter som denne er viktig for planene våre om å vokse videre. Martin Linge-feltet er et av de største uutviklede feltene på norsk sokkel og det er veldig inspirerende å bli tildelt denne kontrakten, sier Tove Nilsen Ljungquist.

Martin Linge-feltet opereres av oljeselskapet Total E&P Norge AS og ligger 42 km vest for Oseberg-feltet på Norsk sokkel. Strukturene som skal fabrikkeres av Agility Group blir installert av Subsea 7, og inngår som en del av gasseksportlinjen til St. Fergus Gas Terminal i Storbritannia.

Fabrikasjonen Agility Group er tildelt kontrakt på består av såkalte PLEM, SSIV og WYE-strukturer.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125