23948sdkhjf

Scana Industrier signerer ny kontrakt på bevegelseskompenserende løfterammer

Scana Industrier ASA har gjennom sitt datterselskap Scana Offshore Services i Houston, inngått avtale om levering av bevegelseskompenserende løfterammer. Verdien på kontrakten er ca. 46 millioner kroner.
Rammene som brukes i forbindelse med kveilerørs- og brønntest operasjoner, skal leveres første halvår 2014, for bruk i Mexico Gulfen. Prosjektet vil bli ledet av Scana Offshore Services med engineering støtte fra Stingray Offshore Solutions LLC, et Houston basert design og engineering selskap hvor Scana eier 25 prosent.

-Scana Offshore Services og Stingray Offshore Solutions er i ferd med å skape seg et sterkt fotfeste i det amerikanske offshore markedet for løfterammer, og har hentet flere kontrakter for både statiske og bevegelseskompenserende enheter de siste to årene. Scana Offshore Services strategi er å fokusere på nye produkter og tjenester for offshore olje- og gassindustrien. Nye fasiliteter muliggjør også høy servicegrad til kundene, sier konsernsjef i Scana Industrier ASA, Rolf Roverud.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kantret båt i Skottland var bygget i Norge
81 mister jobben hos Norautron
RENAS etterlyser prioritering av kritiske råmaterialer
Norsk Metallgjenvinning: Vi sorterer ofte metallemballasje feil
Overtar stafettpinnen i Ege-Gruppen
Fjord Base får britiske eiere
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.11