23948sdkhjf

West Drilling Products er Årets gründer

Innovasjon Norge tildeler Stavanger-bedriften prisen for oppfinnelsen av en ny type boreteknologi.
West Drilling Products, som er en del av West Group fikk overrakt prisen under Signalkonferansen i Oslo i går. Det er Innovasjon Norge som står bak innovasjons-konferansen.

Bakgrunnen for å gi West Drilling Products AS prisen som Årets gründer er bedriftens oppfinnelse og patentering av en ny type boreteknologi (Continiuous Motion Rig – CMR) som gjør det mulig å bore og sirkulere kontinuerlig. Riggen introduserer i tillegg full-robotisert boring, noe som sikrer en trygg boreprosess og mulighet for styring fra land.

- Alle tilsatte i West Group har en felles lidenskap for å utvikle framtidas teknologi. At vi vant prisen Årets gründer-bedrift betyr anerkjennelse av vårt arbeid og vår teknologi, sier administrerende direktør i West Drilling Products, Odd B. Skjærseth.

- Odd B. Skjærseth er en svært aktiv pådriver for ny og bedre teknologi for oljeindustrien. Han har høy gjennomføringevne og kapasitet, og har en klar tanke om hvor han vil og hvordan han skal komme dit. Slike gründere ønsker vi oss flere av, sier administrerende direktør i Innovasjon Norge, Gunn Ovesen.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kantret båt i Skottland var bygget i Norge
81 mister jobben hos Norautron
RENAS etterlyser prioritering av kritiske råmaterialer
Norsk Metallgjenvinning: Vi sorterer ofte metallemballasje feil
Overtar stafettpinnen i Ege-Gruppen
Fjord Base får britiske eiere
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.125