23948sdkhjf

Østerbø Maskin doblet omsetningen i 2022

Med nesten en dobling i omsetning fra 2021 fra 89 til 160 millioner, positivt resultat og god lønnsomhet, kan Østerbø Maskin se tilbake på et godt år i 45-årsjubileet.

- Det er flott å se at hardt arbeid lønner seg. Vi har bygd et solid lag og snudd utviklingen, sier adm. dir. Richard Cornell.

I 2022 ble Meland Elektro fusjonert inn i Østerbø Maskin og dette forklarer litt av veksten., skriver selskapet i en pressemelding.

Men tallene viser en mye større økning enn denne endringen alene.

Alle forretningsområdene viser positive tall

- Dette viser at vi har klart å dra nytte av synergiene i å skape et større fellesskap. Alle tre forretningsområdene våre, plast og metall, elektro og automasjon og reservekraft, leverer positivt resultat og gir oss flere solide bein å stå på, forteller Cornell.

Østerbø har jobbet målrettet med serviceavtaler til næringskunder på elektro og automasjon. Profesjonalisert ettermarkedet med innføring av «Sørvis med stor Ø». Østerbø leverer også godt på reservekraft som ei av landets ledende aktører. Plast og metall har de siste årene hatt flere store oppdrag spesielt for havbruk og landbasert oppdrett. 

Solid grunnlag 

- Vi har rett og slett tatt et steg tilbake med systematisk og målrettet jobbing med strategi i de tre forretningsområdene våre. Slik har vi bygd en sterk grunnmur og profesjonalisert driften vår. Dermed er vi nå rigget for videre utvikling og vekst på en helt annen måte enn tidlegere. Og ikkje minst så har de ansatte stått på og levert pålitelige løsninger, som tross alt er det vi lever av, sier Cornell.

Fortsette veksten i 2023

Nå er de ansatte mest fokusert på at den positive utviklingen også er med inn i 2023. Richard Cornell kan nå overlevere stafettpinnen til ny adm.dir. Ketil Tømmernes etter tre spennende år i Østerbø.

Ifølge Proff.no har Østerbø Maskin 64 ansatte.

Kilde: Pressemelding fra Østerbø Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062