23948sdkhjf

iTec vokser ytterligere

Verktøyburet AS i Stjørdal er blitt kjøpt opp og vil bli en del av iTec.

Stjørdalsbedriften har siden 1971 vært en leverandør av varer og tjenester til verktøy- og sveiseindustrien.

For iTec handler det om å knytte til seg kompetanse og skape muligheter i virkeområder som er en del av selskapets vekststrategi.

- Posisjonert oss

 iTec har klare ambisjoner om å være totalleverandør for industrien. For å lykkes med dette må vi ha løsninger som gjør oss i stand til det. Kombinasjonen av dette, kompetanse og lokasjon er viktig for å være den leverandøren industrien. Ved å kjøpe opp Verktøyburet har vi ytterligere posisjonert oss med tanke på vårt mål, sier daglig leder i iTec, Øyvind Hurlen.

Verktøyburet har sitt spesialfelt innen sveiseutstyr, kompressorteknikk og andre verktøymaskiner. I tillegg har selskapet tilbudt et bredt utvalg av håndverktøy, verneutstyr og tilbehør. 

Eier og daglig leder Dag Larsen så at han trengte en større organisasjon og partner for å kunne lykkes ytterligere. iTec som selskap og de to eierne Ole Pavljuk og Ståle Ellingsen kjente han godt. De de har fått til og hvordan selskapet har vokst har imponert han. Han kjente seg også godt igjen i måten de tenker på, og verdiene de har i bunn med tanke på selskapsdrift. Da avgjørelsen om å ta bedriften et nytt steg videre var tatt var valget derfor til slutt enkelt.

Det å kunne vokse videre og bli en tyngre aktør innenfor våre forretningsområder krever en stgørre organisasjon enn den vi var. Vi sto ved et veiskille, sier daglig leder i Verkøyburet, Dag Larsen.

Han sier videre at de har sett iTec har knyttet til seg mange flinke folk den siste tiden.

- Jeg kjenner litt på følelsen av vemod med å avslutte kapittelet med Verktøyburet, men det å bli en av del av iTec er riktig og viktig. Nå ser jeg fram til at vi kommer inn i et større system og inn i et veldig spennende selskap. Et selskap som har klare ambisjoner og som gir oss mulighetene vi ønsket for å bli en enda sterkere og tydeligere aktør i markedet, sier Larsen.

Nærhet til kundene

Ståle Ellingsen er svært glad for å få Dag Larsen og hans selskap inn i iTec. Det har vært et ønske om å få etablert en avdeling i denne regionen av landet. Det handler også om tjenestene de har tilbudt, som er med på å komplementere og forsterke iTec ytterligere.

 Det å få en base her i Stjørdal er med på å skape nærhet til våre eksisterende og nye kunder i dette området og regionene rundt. Dag har drevet godt og har en kunnskap og produktportefølje som passer godt inn i vår videre strategi. Vi får servicekompetanse og muligheter som vil gjøre oss enda bedre rustet for å nå våre mål og som våre kunder vil dra nytte av, sier Ellingsen.

-

Kilde: Pressemelding fra iTec

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094