23948sdkhjf

IKM Consultants kjøper Poseidon Consulting Services

IKM Consultants AS kjøper alle aksjene i konsulentfirmaet av Siemens AS, Norge, og overtar dermed 150 konsulenter.
Konsulentene har hovedsakelig erfaring fra Subsea og Pipeline og de skal supplere IKM Consultants sin konsulentgruppe. Med oppkjøpet håper IKM Consultants å kunne tilby ytterligere spisskompetanse og et bredere spekter av konsulenter og spesialister til selskapenes felles kunder i olje- og gassindustrien.

Oppkjøpet av Poseidon Consulting Services inkluderer selskapets UK-avdeling med dets løpende kontrakter og rammeavtaler. Oppkjøpet fører IKM Consultants AS opp blant de tre største selskapene som leverer konsulenttjenester til den norske olje- og gassindustrien.

- Størrelse er viktig for å kunne tilfredsstille kravene til kvalitet og bredde, og er en forutsetning for rammekontrakter med de store aktørene i markedet. Disse bidrar igjen til flere spennende jobbmuligheter som gjør oss mer attraktive for potensielle konsulenter, sier daglig leder i IKM Consultants AS Per Oscar Knudsen.

Vekst i utlandet
Selskapets vekst og utvikling foregår også utenfor Norge. IKM Consultants AS opplever stor etterspørsel etter personell til andre deler av Europa og Asia. Selskapet er derfor i ferd med å styrke kontoret i Aberdeen og følger sine kunder ut i det asiatiske markedet.

- Det vil være stor aktivitet i vårt marked i flere år fremover, og IKM skal ta del i denne aktivitetsøkningen både i Norge og internasjonalt, sier Arne Vervik, Divisjonsdirektør i IKM Gruppen.

Gjennomføring av avtalen mellom IKM Consultants AS og Siemens AS er avhengig av Konkurransetilsynets behandling av saken.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.204