23948sdkhjf

TESS kjøper Hanssen Maskin as

Den tradisjonsrike bedriften Hanssen Maskin blir innlemmet i TESS fra 1. juli.

Med det overtar den landsdekkende industrileverandøren TESS lokalene og de ansatte, som etter hvert vil bli TESS Finnsnes, det 132. i rekken av TESS-servicesentre i Norge.

TESS kjøper 100 prosent av Hanssen Maskin AS, som etter hvert vil bli til TESS Finnsnes, et fullverdig servicesenter og butikk på linje med TESS sine øvrige lokasjoner.

Bredere varesortiment

- For kundene innebærer det i første omgang tilgang til et bredere varesortiment og til den betydelige og landsdekkende kompetansen som TESS er kjent for, med tilhørende løsninger for segmenter som olje og gass, havbruk, industri og entreprenører, sier Herleif Hanssen, daglig leder og eier av Hanssen Maskin AS. Han fortsetter i rollen som avdelingsleder, med seg har han to ansatte over til TESS.

Sentral plassering

For TESS er Finnsnes et viktig og sentralt knutepunkt.

- Vi har lenge hatt et ønske om å etablere oss på Finnsnes og har lett etter muligheter en stund. Her har vi mange kunder som vi ønsker å betjene på en enda bedre måte. Hanssen Maskin AS har dype røtter i Finnsnes, bred kompetanse og samme syn på service som TESS har, på den måten er oppkjøpet helt i tråd med TESS’ mål om å være en løsningsorientert samarbeidspartner for næringsliv og det offentlige, sier Øyvind Brox, regionleder for TESS Nord.

- Etterhvert som vi blir et TESS-firma kan vi love gamle og nye kunder en større butikk med et enda bredere varesortiment og tjenestespekter, samtidig bevarer vi selvsagt serviceverkstedet og de faglig dyktige medarbeiderne våre, sier Hanssen

Kilde: Pressemelding fra TESS

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094