23948sdkhjf

SL Mekaniske doblet omsetningen på ett år

Bryne-bedriften SL Mekaniske økte omsetningen fra 76 til 132,5 millioner kroner på ett år. Flere jobber skal være hovedårsaken til økningen.

På spørsmål om hvorfor omsetningen nærmest doblet seg fra 2021 til 2022, svarer daglig leder Henning Dyskeland, at det i all hovedsak skyldes mer jobber.

Godt år

2022 ble et svært godt år for Bryne-bedriften, som fikk et driftsresultat på 1,1 millioner kroner mot minus 239.000 kroner i 2021.

Ifølge Jærbladet driver SL Mekaniske primært med metallkonstruksjoner og deler, og har 30 ansatte.

Dyskeland forteller videre at bedriften har tatt grep som gjør at de har forbedret seg i alle ledd, og at dette viser seg også resultatmessig.

- I tillegg er vi nødt til å ha fornøyde medarbeidere som gjennomfører arbeidet til den prisen vi har kalkulert med, sier han, og legger til at det har vært lavt fravær blant de ansatte ved bedriften.

Før pandeminivå

Han kan også fortelle at stålprisene har stabilisert seg på et mer normal nivå enn det som har vært vanlig de siste par årene. I tillegg har situasjonen nå stabilisert seg på nivå med før pandemien.

- Men vi må ha påfyll i august og september, selv om vi har god ordrereserve ut året. Men vi trenger påfyll siden det kan ta lang tid fra tilslag til start, sier Dyskeland videre.

Rekordår

2022 ble et rekordår for SL Mekaniske, og for inneværende år har den daglige lederen god tro på å kunne nå 100 millioner kroner i omsetning.

Kilde: Jæbladet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078