23948sdkhjf

Nytt om navn: Kjersti Kleven ny styreleder i Norsk Industri

- Det er svært motiverende å arbeide for industrien, sier Kleven.
Denne uken ble Kjersti Kleven valgt til ny styreleder i Norsk Industri.
Kleven har de siste tre år vært styremedlem i Norsk Industri. Hun er til daglig styreleder ved Kleven Maritime i Ulsteinvik.
Kjersti Kleven avløser Per A. Sørlie fra Borregaard Industries som styreleder.

- Å arbeide for industrien si konkurransekraft og industrien sin posisjon i samfunnet er svært motiverende. Norsk Industri sier «ingen fremtid uten teknologi – ingen teknologi uten industri». Dette er på sett og vis industrien sitt samfunnsansvar, som vi må ha konkurransedyktige vilkår for å oppfylle, sier Kleven i en melding fra Norsk Industri.

Tre viktige forutsetninger
Kleven trekker frem tre forutsetninger for videre vekst i industrien i Norge:

1. Rammevilkår som stimulerer til investering. Industri er langsiktig virksomhet og vi må være i fremste rekke teknologisk for å overleve.

2. Rekruttering av relevant kompetanse er den største akutte utfordringen vår. Satsing på utdanning og nært samarbeid mellom skole og næringsliv i hele utdanningssektoren er viktig. Vi ser at ungdom responderer på tiltak som blir satt i verk.

3. Gode samferdsels-løsninger er kritisk for videre vekst i de sterke innovasjons miljøene innen for eksempel marin industri, maritim industri og oljeservice.

Norsk Industri organiserer rundt 2.200 bedrifter med 125.000 tilsatte i hele Norge.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078