23948sdkhjf

Eqva-selskap tildelt ny kontrakt

Eqva ASAs heleide datterselskap BKS Industri er blitt tildelt ny kontrakt med Boliden Odda.

Kontrakten gjelder en teknisk totalleveranse på rørsystemer og har en verdi på om lag 20 millioner kroner. 

Leveransen inngår i Bolidens utvidelse av anlegget i Odda. Her skal sinkproduksjonen nesten dobles, samtidig som karbondioksidintensiteten ifølge Boliden reduseres med 15 prosent fra en allerede verdensledende posisjon.

Økt digitalisering

I tillegg skal prosessene moderniseres med økt satsing på digitalisering og automatisering.

For Eqva og BKS er kontrakten nok et oppdrag som bidrar til å gjøre norsk kraftkrevende industri og skipsfart mer klimavennlig. Etterspørselen etter slik ekspertise har vært økende, og det antas at slike klima- og miljøprosjekter vil utgjøre en enda større del av virksomheten i årene som kommer.

– Kontrakten er ytterligere et resultat av at BKS har posisjonert seg som en god samarbeidspartner for aktører innen kraftkrevende industri opplyser Tore Thorkildsen, salgsleder i BKS.

Styrker ordrereserven

Kontrakten vil bli inntektsført i 2023 og første halvår 2024, og innebærer en ytterligere styrking av ordrereserven i Eqvas forretningsområde Products, Solutions & Renewables. Samlet har det hittil i 2023 blitt inngått nye ordrer og avrop på rammeavtaler for over 300 millioner kroner innen dette forretningsområdet.

Kilde: Pressemelding fra Eqva

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141