23948sdkhjf

Westcon Subsea med sin største enkelkontrakt noensinne

Westcon Yards’ Subsea-divisjon kan glede seg stort over deres nylig inngåtte kontrakt.

Westcon Subsea trakk det lengste strået i konkurranse med flere tilbydere for kontrakten med Subsea7.

Kontrakten går ut på fabrikasjon og testing av ulike subsea-strukturer til Skarv-feltet som ligger i den nordlige delen av Norskehavet.

Gledelig kontrakt

Subsea7 er en globalt ledende leverandør av offshoreprosjekter og tjenester til energiindustrien. At Westcon Subsea ble den foretrukne leverandøren til et av Subsea7s prosjekt ved Skarv-feltet, er svært gledelig for hele selskapet.

Kontrakten er av betydelig størrelse, med en ramme på ca. hundre millioner kroner, og er pr dags dato avdelingens største enkeltkontrakt målt i kroner og øre.

Skal utføres i Florø

Det er et godt stykke arbeid som skal utføres, arbeidet vil innebære et sveisekvalifiseringsprogram, fabrikasjon av strukturer, installasjon og sveising av høylegerte materialer og ventiler, samt overflatebehandling og testing. Arbeidet skal utføres på verftet i Florø.

-Det er selvfølgelig en tillitserklæring å få en kontrakt av denne størrelsen av Subsea7, men det er noe Westcon Subsea har jobbet kontinuerlig mot, sier Ole Anders Smørdal, Plassjef Subsea Florø.

- Vi har gjennom mange år opparbeidet god kompetanse og erfaring på fabrikasjon av slike typer strukturer. Vi opplever også å ha et godt renommé i markedet på leveringsdyktighet og kvalitet, legger han til.

Økt aktivitet

I løpet av de siste årene har avdelingen sett en jevn vekst i antall henvendelser, i tillegg til at kontraktene også øker i omfang og kompleksitet.

Kilde: Pressemelding fra Westcon Yards

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126