23948sdkhjf

Ydmyke MMC-ledere mottok prisen for «Årets bedrift» 2022

MMC First Process fikk mandag tildelt prisen «Årets bedrift 2022» av fylkeskommunen i Møre og Romsdal.

Selskapet sier hederen er en stor anerkjennelse av jobben som de ansatte gjør.

Det var HR-sjef Merete Alnes Mostue og finansdirektør Kristian Framstad i MMC som tok imot prisen. På vegne av alle ansatte takket hun for anerkjennelsen.

- Vi er utrolig stolte og ydmyke for å få tildelt prisen når vi vet hvor mange dyktige, innovative, store selskap som er i regionen vår. Det er en stor og solid anerkjennelse av det ansatte gjør i selskapet, for den jobben de gjør og de gode ambassadørene de er for oss. Det er en stor ære å ta imot en slik pris, og det inspirerer til å fortsette å ta samfunnsansvar og ha et stort engasjement i å utvikle havbruksnæringen videre, sa Framstad til fylkestinget.

Suksess for oss alle i fylket

Det var leder av kultur-, næring- og folkehelseutvalget, Marit Nerås Krogsæter, og fylkesordfører Line Hatmosø Hoem som delte ut prisen. Krogsæter sa i sin tale at som en bedrift som er basert i vår region, er MMC First Process’ suksess også en suksess for hele Møre og Romsdal.

- Deres bidrar til sysselsetting, økonomisk vekst, teknologisk utvikling og miljøbevissthet er virkelig verdsatt og fortjener anerkjennelse, sa Krogsæter.

Verdensledende posisjon

MMC First Process er en ledende leverandør av utstyr til håndtering, prosessering og kjøling av sjømat, og har oppnådd en verdensledende posisjon på dette området. Med løsninger som er utviklet for brønnbåter, pelagiske båter, pelagiske prosessanlegg og landbasert oppdrett, har bedriften et bredt kundespekter over hele verden, fra Nordsjøområdet og Europa, til Asia og Sør-Amerika.

- Det er ikke bare de imponerende økonomiske resultatene som gjør MMC First Process til en verdig vinner av denne prisen, men også deres sterke fokus på teknologiutvikling, innovasjon og bærekraft. Bedriften legger stor vekt på å minimere miljøpåvirkningen av sin virksomhet, og har utarbeidet en egen bærekraftsrapport for å dokumentere miljøprofilen til bedriften, sa leder av kultur-, næring- og folkehelseutvalget, Marit Nerås Krogsæter.

Kilde: Pressemelding fra Møre og Romsdal fylkeskommune

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
«Helge Ingstad“: Vaktsjefen anker dommen
Sterk start på året for Jotun
Kimek-fristen utløper i dag: 80 kan bli sagt opp
Oljeselskapet ConocoPhilips snuser på havvind
Kongsberg Gruppen og TGS inngår samarbeid
Tildeling av kontrakt for understell på Munin
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.657