23948sdkhjf

Hun skal lede Myklebust Vert

Kristin Hide Truelsen er ansatt som ny daglig ved Myklebust Verft.

Hun tiltrer stillingen i august.

Hun kommer fra stilingen som Site Manager for Brunvoll Volda, skriver Skipsrevyen.

Lang fartstid

Truelsen har lang og bred erfaring fra maritim næring, og har både nasjonal og internasjonal prosjekterfaring. Hun har også en mastergrad i teknologiledelse. I tillegg til å ha jobbet for Brunvoll, har hun også 15 års fartstid fra ABBs avdeling i Ulsteinvik som blant annet Head of Project Management.

Styreleder Per-Christian Kroepelien Lillebø sier til Skipsrevyen at hun også har erfaring fra Ulstein Verft som sveiser. Hun har også tidligere jobbet ved Myklebust-verftet tidlig på 2000-tallet som produksjonplanlegger.

Hun tar over stillingen som daglig leder etter Leiv Sindre Muren som har vært konstituert daglig leder. Han går tilbake til stillingen som økonomi- og finanssjef når Truelsen inntar sjefsstolen.

- Har en god posisjon

- Jeg ser virkelig fram til å komme på plass. Myklebust har en god posisjon i markedet innenfor både nybyggingsaktivitet, ombygginger og vedlikehold. Myklebust har en svært erfaren og kompetent organisasjon, og det blir en glede å få lede e virksomhet, og et lag, som er blant verdens beste skipsbyggere, sier Kristin Hide Truelsen.

 

Kilde: Skipsrevyen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078