23948sdkhjf

Verftet støtter det lokale idrettslaget

Green Yard Cup i Kvinesdal er verftets måte å gi noe tilbake til samfunnet på.

– Det er en viktig del av samfunnsoppgaven vi har som bedrift. For oss er det et prinsipp å bidra til at barn og unge driver med idrett. Derfor passer det veldig godt at vi i Green Yard Feda har vår egen fotballcup for gutter og jenter fra 7 til 12 år, sier daglig leder i Green Yard Group, Hans Jørgen Fedog, som selv var med som lagleder for ett av lagene fra Flekkefjord.

Bidrar mye

Ved siden av å være en av hovedsponsorene til Kvinesdal Idrettslag, har Green Yard Feda bidratt med betydelige midler for å realisere til den nye BMX-banen på Feda. Bedriften sponser også Fedakvarten.

For det lokale idrettslaget, gir Green Yard Cup et kjærkomment bidrag i klubbkassen.

Full innsats: Det var stor innsats blant de 300 fotball-guttene og -jentene som deltok på Green Yard Feda Cup. Foto: Sveiung W. Jensen, Tellus Kommunikasjon

– Dette er blant våre viktigste inntektskilder. Vi er veldige glade for å ha Green Yard Feda med oss på laget. Uten støtten derfra kunne vi ikke arrangert denne cupen, sier Anne Edvardsen i Kvinesdal Idrettslag. Hun legger til at Green Yard cup er fotballens vårslipp.

- Tanken er at spillerne skal få komme ut og spille igjen etter en lang treningsvinter innendørs, sier hun.

Green Yard Feda-logo

De fleste spillerne, som var i alderen sju til 12 år, representerte lokale klubber. Men Fløy fra Flekkerøya og Giv Akt fra Vigeland hadde også sendt lag til Green Yard Cup.

Men premie, det fikk alle. Til stede for å dele ut pokaler med Green Yard Feda-logo var selveste ordføreren i Kvinesdal, Per Sverre Kvinlaug. Han delte ut premier til 300 gutter og jenter fra 43 lag.

Kilde: Fra Green Yards hjemmeside

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079