23948sdkhjf

Nytt oppdrag for Green Yard Kleven

Green Yard Kleven har signert nok ett ombyggingsoppdrag med brasilianske Oceanica. Dette blir den fjerde kontrakten med samme reder, som går ut på reaktivering og ombygging av offshore-skip, som er kjøpt fra norske rederier.

- Det er svært gledelig at gode kunder kommer tilbake med flere prosjekt, det ser vi på som et kvalitetsstempel og bevis på at vi leverer etter kundens ønsker, sier Karl Johan Barstad, Sales Manager Retrofit i Green Yard Kleven i en pressemelding fra verftet.

78 meter langt

Fartøyet, «Oceanicasub X», er et ankerhåndteringsskip på 78 meter som skal ombygges for å kunne ta oppdrag utenfor kysten av Brasil. Oppdraget kom bare kort tid etter levering av «Oceanicasub VIII» og «Oceanicasub IX» fra samme rederi, brasilianske Oceanica. I tillegg har Green Yard Kleven «Oceanicasub XI» under pågående ombygging.

Stolt over enda et prosjekt

- Dette viser at vi har etablert oss i markedet for «retrofit», og vi er stolte over at kunden kommer med enda et prosjekt. Kvalitet, leveringspresisjon og gode bærekraftige løsninger er tilbakemelding vi får fra våre kunder. All honnør går til våre dyktige ansatte som leverer hver eneste dag til våre kunders beste, sier Hans Jørgen Fedog, daglig leder i Green Yard Kleven.

 

Kilde: Pressemelding fra Green Yard Kleven

KLIKK for alle artikler i Verft og fartøy.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109