23948sdkhjf

Rekordmange på Industriens markedplass i regi av TESS

Over 2400 personer var innom Industriens markedsplass i løpet av to hektiske dager i Telenor Arena. Dermed ble den 17. utgaven av messen den største noensinne.

Årets messe gikk av stabelen 22.-23. mars. For første gang siden 2018 kunne TESS-gründer og adm. dir. Erik Jølberg igjen ønske hjertelig velkommen til Industriens markedsplass.

Fylkesordfører i Viken, Roger Ryberg, sto for den offisielle åpningen og ga uttrykk for at han var mektig imponert over arrangementet som var tettpakket med utstillere og besøkende.

143 utstilligere

Totalt var 2412 personer innom messen hvor 143 leverandører hadde rigget seg til i Telenor Arena. Av nyvinningen på IM2023 var Entreprenør- og Olje & Gasshjørnet. Her kunne besøkende slå av en fagprat og få demonstrert ubemannede lagerløsninger og redningskammer. Særlig iøynefallende var en fullskalaversjon av løsningen for ubemannet bunkring tilpasset Olje- og Gass-segmentet.

Spennende foredragsholdere

Julie Brodtkorb, administrerende direktør i MEF, holdt et engasjerende foredrag om kvinner i entreprenørbransjen. Stadig flere jenter søker yrkesfag og utdanningsprogram som tidligere var dominert av guttene. Egne kolleksjoner med arbeidsklær tilpasset kvinner viser at bransjen har tatt dette innover seg, fortalte Brodtkorb fra scenen.

Besøkende kunne også velge blant en rekke andre spennende foredrag. Konferanserommene fyltes opp med tilhørere som fikk servert faglig påfyll av representanter fra TESS, samt selskaper som Equinor, TechnipFMC og Aker Solutions.

Skryt fra besøkende og utstillere

Industriens markedsplass 2023 har slått tidligere rekorder både i antall besøkende, utstillere og plassen disse har hatt til rådighet. Fra scenen oppsummerte Erik Jølberg to svært vellykkede messedager og ba samtidig besøkende om å holde av uken før påske neste år - for den 18. utgaven av Industriens markedsplass.

Kilde: Pressemelding fra TESS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.407