23948sdkhjf

iTec utvider mot vest med oppkjøp

iTec har kjøpt opp Weld Heat Service, og får dermed et større fotfeste i markedet på vestlandet.

Weld Heat Service holder til i Rogaland, og som en strategi har iTec et mål å knytte til seg selskaper med riktig kompetanse.

Komplementerer hverandre

- Dette skal være bedrifter som kompementerer og supplerer oss på en god måte, sier daglig leder Øyvind Hurlen i iTec til Østlandsposten.

iTec holder til i nye lokaler på Ringdalskogen utenfor Larvik, og oppkjøpet som nå er lansert en en del av en større plan.

– Med dette oppkjøpet av en sterk aktør innen sitt område styrker vi forretningen vår, samtidig som vi får en tettere regional tilhørighet i området, sier Hurlen i iTec videre.

Fornøyd med nye eiere

Weld Heat Service leverer produkter og tjenester innen sveising, varmebehandling av stål og ventiler, i tillegg til service og reparasjoner.

I en pressemelding sier daglig leder og eier i Weld Heat Service, Rune Adersen, at selskapet er fornøyd med å iTec er gått inn på eiersiden.

– iTec er riktig aktør som ny eier for oss. Vi utfyller hverandre, og kan vokse sammen videre. De er et veldig godt firma med likt tankesett og filosofi som vi har. Prosessen fram til oppkjøp gjorde meg trygg på at vi kommer inn i et selskap som gjøre oss enda sterkere, og som vil gi ringvirkninger i området. Vi styrker oss, og blir en mye større aktør i Rogaland, sier Andersen.

Samme verdier

Ifølge Andersen var det en lengre prosess med oppkjøpet, men nå når det er i boks er han ikke i tvil om at det var riktig å få iTec som eier.

Øyvind Hurlen er glad for at iTec nå får base i en region der det allerede er mye aktivitet for selskapet.

Han mener at de to selskapene har mye av de samme verdiene.

Kilde: Østlandsposten

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.203