23948sdkhjf

Blir en av Norges største aktører innen ISO

StS kjøper alle aksjene til ISONOR Industrier og blir dermed en mer komplett leverandør til kundene i energibransjen. – Vi blir aktøren med sterkest forankring i Norge, sier administrerende direktør Ingrid Solheim.

StS gruppen har hovedkontor i Bergen og er sterkt tilstede flere steder på Vestlandet og i England.

ISONOR Industrier har kontorer i Stavanger, Kristiansand, Skien og Drammen.

Kan konkurrere om de største kontraktene

- Dermed er det ingen som slår oss på lokal forankring. Konkurrentene våre er internasjonale, og med dette oppkjøpet skal vi konkurrere om de aller største kontraktene, sier Solheim videre.

StS og ISONOR Industrier kjenner hverandre godt fra før etter joint venture-samarbeidet i ISO-kontrakten i 2020 med Vår Energi. Oppkjøpet er dermed en naturlig videreutvikling av samarbeidet. Driften fortsetter som før, men målet er at selskapene skal fusjoneres til ett selskap.

– Slik vil vi trygge arbeidsplassene og få mulighet for å videreutvikle produktene og tjenestene våre i en industri som er i rask endring, sier hun.

Styrket konkurranseevne

Etter sammenslåingen vil selskapet skifte navn til StS-ISONOR. Selskapet blir ved denne konsolideringen styrket i et langsiktig perspektiv. Vi øker vår leveringsevne til energibransjen for totalentrepriser på nybygg og innen vedlikehold og modifikasjoner på Norsk sokkel, i tillegg til å være godt etablert i landbasert industri.

Lokal forankring sikrer effektiv prosjektgjennomføring

- For oss i ISONOR ser vi frem til at vi får nye eiere som viderefører det gode arbeidet vårt og at vi sammen danner en slagkraftig virksomhet som sikrer fortsatt gode leveranser for kundene våre og samtidig ivaretar våre ansatte, sier avtroppende administrerende direktør i ISONOR Industrier, Ilari Rajalehto.

- Vi ser frem til å satse sammen - på samme lag i en spennende industri i rask utvikling.  Med lokal forankring og kompetanse skal vi sikre effektiv prosjektgjennomføring for kundene våre. Både StS og ISONOR er kjent for å være trygge og attraktive arbeidsgivere med en svært lojal og trofast arbeidsstyrke. Sammen med ledelse og fagforeninger skal vi nå forme fremtidens arbeidsplasser, sier Ingrid Solheim, som skal være administrerende direktør i selskapene.

 

Om StS gruppen:

  • Entreprenør innen tilkomstløsninger og habitattjenester. Egne produkt- og løsninger for isolering i tillegg til isolasjonstjenester, overflatebehandling og stillas.
  • Hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer på Ågotnes, Mongstad, Stord, Haugesund og Middlesbrough.
  • feiret sitt 50 års jubileum i 2022 og har solid erfaring fra onshore – og offshore ISO-prosjekter og nye byggeprosjekter. Har også betydelig erfaring med offshore vedlikeholds- og modifikasjonsprosjekter på norsk kontinentalsokkel.
  • Omsetning 2022: 488 millioner kroner

 

Om ISONOR Industrier

  • Etablert i 1979 (tidligere Norisol Norge) og feiret 40-årsjubileum i 2019.
  • Er en norsk ledende leverandør av isolasjon-, overflatebehandling-, stillas- og arkitekt-tjenester.
  • Har hovedkontor i Skien og avdelingskontorer i Stavanger, Drammen og Kristiansand.
  • Omsetning 2022: 347 millioner kroner

Kilde: Pressemelding fra StS Gruppen

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.564