23948sdkhjf

Bi Sveiseteknikk & Maskinering går så det griner: Skal ansette flere

Sveise- og maskineringsbedriften på Vestre Toten går så bra at de nå må ha flere ansatte.

Og i tillegg vil det bli foretatt nyinvesteringer.

Helt siden Bi Sveiseteknikk & Maskinering ble startet opp i 2015 har bedriften hatt en god utvikling, med en årlig omsetning på mellom 32 og 33 millioner kroner.

Solid omsetning

Men ifølge Oppland Arbeiderblad (OA) ble fjoråret et spesielt godt år med 39 millioner kroner i omsetning.

Dette skjer på tross av økte strømregninger, renter og en koronapandemi. Det går så bra at bedriften nå ser seg nødt til å få flere ansatte og foreta nyinvesteringer, skriver OA.

– Vi ser jo hvordan andre rundt oss sliter og da er det veldig artig å kunne vise til så gode resultater, sier prosjektleder og selger, Thomas Fossum Nesvang.

Vestre Toten: Bi Sveiseteknikk & Montering holder til i Vestre Toten. Foto: Googlemaps

- Ikke størst, men best

– Vi er ikke størst, men vi satser på å være best, skyter daglig leder Bård Ronny Bakke inn.

Bi Sveiseteknikk og Maskinering på Vestre Toten gjør mye – alt fra sveising, knekking, klipping, stansing og CNC-skjæring til sandblåsing, lakkering, maskinering og montering av prosjekter.

Den daglige lederen sier at en av bedriftens største fordeler at de har materialer på lager, og dermed kan levere raskt og ferdige produkter.

Og kundene vet å sette pris på bedriften. På kundelista finner vi kjente bedrifter som Nammo, Raufoss Technoly, Benteler, Kongsberg og Hunton. Hos noen av kundene har BI Sveiseteknikk og Maskering sikret seg rammeavtaler.

Roser de ansatte

Bakke roser de 25 ansatte opp i skyene.

- Uten dem hadde ikke butikken gått så bra som den gjør, sier han til OA.

Men noen av de ansatte skal snart gå av med pensjon, og sammen med at de ønsker å styrke staben, søkes nå to nye CNC-operatører/verktøymakere og en ny sveiser/platearbeider.

Strømutfordringer

Også Bi Sveiseteknikk og Maskinering merker strømutfordringene. I desember i fjor økte strømregningen til 628.000 kroner fra 76.000 kroner året før. Altså en åtte-dobling. Uten den økningen ville bedriften hatt enda bedre resultat i 2022 enn det de endte opp med.

Kilde: Oppland Arbeiderblad

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.225