23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

En vellykket messetur til EuroBlech for iTec

EuroBLECH 2018 i Hannover, Tyskland, ble en stor suksess for ITEC AS som hadde med seg hele 56 kunder og 11 egne ansatte i reisefølget.

Mye arbeid var lagt ned i forkant av iTecs messetur, en nødvendighet med så mange mennesker samlet i ett reisefølge.  Et tettpakket program, både på dagtid og kveldstid, gjorde dette til en meget sosial og faglig lærerik tur for alle!

EuroBlech er verdens største messe for platebearbeiding, hvor alle verdenslederne er representert, inkludert de fleste av iTecs egne leverandører, som ønsket iTec med reisefølge velkommen. Det ble gjennomført flotte leverandørbesøk, med demonstrasjoner av nye innovative maskiner med intelligente løsninger.
 
Mange av iTecs gode kunder og langvarige relasjoner var med på turen.
- «Det er supert å få anledning til å være med på en slik messetur. Det å møte iTec representanter og andre iTec kunder, inkludert konkurrenter, byr på god erfaringsdeling og nettverksbygging, da alle har samme interesseområde og ønsker for turen», sier Atle Monsås, Fabrikksjef hos Skala Fabrikk.
 
«For iTec er det en glede å ha med en så stor gruppe med flotte kunder og kontakter på tur, og det er en ære at så mange ønsker å reise med oss», sier salgssjef Daniel Persen. 
 
Åsmund Knutson er prosjektleder IPG hos Nymo, og var svært fornøyd med både reisen og besøket på messen.
- «iTec har en stor portefølje av utstyr og har posisjonert seg med en verdikjede som både ser bra ut og fungerer», sier Knutson.
 
Fikk du ikke anledning til å være med på årets messetur?
Sørg for at du er påmeldt vårt Nyhetsbrev og på den måten mottar informasjon om aktuelle nyheter, produkter og arrangement, så går du ikke glipp av neste mulighet.
Meld deg på HER!

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.062