23948sdkhjf

Sjølund Group presenterer nye muligheter på Elmia-messen

| Medlemsnyhet | Bedrift Sjølund A/S Profilvalsteknik

Industri- og underleverandørmarkedet er som alltid fokuset hos Sjølund, og derfor er vi også i år deltakere på Elmia-messen i Jönköping fra 13-16. november

I tillegg til den kjente kvaliteten og kompetansen innen valsing, så presenterer vi i år de nye mulighetene med det nye produksjonsoppsettet i Estland, i form av virksomheten CutForm som har vært en del av Sjølund Group siden september 2018.
Hos CutForm kan vi tilby en lang rekke tjenester, inkludert laserskjæring, platebukk, sveising/robotsveising, CNC-bearbeiding m.m. Alt av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Med CutForm kan vi nå tilby nye og gamle kunder en større tjenestepakke, noe som betyr at hver enkelt kunde kan redusere antallet leverandører.
Virksomheten er ISO 9001- og ISO 3824-sertifisert. Se mer på www.cutform.ee, og her kan du også finne en video som gir deg et innblikk i kompetansene CutForm kan tilby, og deres anlegg i Tallinn.
Skandinavia er Sjølunds hjemmemarked, og de mange industri- og underleverandørkundene vi har her vil alltid utgjøre kjernen i vår strategi. Elmia-messen er en svært god mulighet for oss til å møte kundene på tvers av en rekke bransjer, og vi gleder oss til å kunne presentere både det gamle kjente og det nye.
Vel møtt på stand D02:52


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Sjølund A/S Profilvalsteknik

Skamlingvejen 146
6093 Sjølund
Danmark
Sjølund A/S Profilvalsteknik

Send til en kollega

0.081