23948sdkhjf

Nordic Steel slipper produktside!

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordic Steel AS

Se hvordan produktene på siden kan hjelpe din bedrift å bli mer lønnsomme!

Nordic Steel har gjennom mange år har vi fått det vi har valgt å kalle det evige spørsmålet; hva er det dere kan gjøre for oss? Ofte fulgt opp av, kan dere finne løsning på problemet vårt? Hva kan dere produsere? Vi svarer ofte på spørsmålet med et annet spørsmål, hva trenger dere?

Utsagnet er litt satt på spissen, men det er en virkelighet vi møter hver dag. Vi er behjelpelige med det meste. For å hjelpe å visualisere løsninger og produkter vi tidligere har levert og kan levere, har vi besluttet å gå balls deep og slippe en produktside. Produktsiden vil bli løpende oppdatert med nye produkter og løsninger, så jeg kan bare oppfordre til å bokmerke denne siden, gå innom den hver dag, starte en fanklubb eller kanskje en egen religion basert på siden. Ja? Nei kanskje ikke. Eller? 

Fra spøk til alvor, så er vi er stolte av nettsiden, og ser frem til at du klikker inn på den. Med spisse ører tar vi imot tilbakemeldinger, ente det er ris eller ros. Produktene du ser på siden vår, er norskprodusert direkte fra oss her på Orstad. Du skal vite at når du bestiller fra oss, er det ingen mellommann/mellomkvinne. Og skulle du se noen produkter som er av interesse til deg eller noen du kjenner, ikke nøl med å ta kontakt med oss. 

Er du klar? Ta en tur innom siden da vel.

www.nordicsteelproducts.no

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordic Steel AS

Orstadvegen 128 A
4353 KLEPP STASJON
Norge
Nordic Steel AS

Send til en kollega

0.23