23948sdkhjf

TESS Øst har kjøpt majoriteten i Smøreteknikk

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

TESS Øst har kjøpt 70 prosent av aksjene i Valdres-bedriften Smøreteknikk AS. Bedriftens fire tidligere eiere beholder resten av aksjene.

Avtalen ble offentliggjort på Industriens Motemesse i Telenor Arena 28. september.

Smøreteknikk AS ble stiftet i 2008 og består av personer med inntil 35 års erfaring fra bransjen. De prosjekterer og monterer sentralsmøresystemer for industri- og anleggsmaskiner. Hovedlager, serviceavdeling og kontor ligger i Valdres. Fremover vil TESS Øst og Smøreteknikk samarbeide om et bredere servicetilbud over et større nedslagsfelt for kundene på Østlandet.

– Vi er veldig fornøyde med å ha kommet til enighet om en avtale. Vi ser på det som en stor styrke å samarbeide for på sikt å kunne tilby landsdekkende faglig support og service, forteller daglig leder Eirik Schlytter i Smøreteknikk AS.

For TESS Øst betyr dette en etterlengtet og utvidet service til entreprenører og anleggsbransjen.

I tillegg vil Smøreteknikk AS bidra til å styrke fagmiljøet i TESS-konsernet og forsterke TESS som en komplett totalleverandør.

Bildetekst: Fornøyde avtalepartnere. Fra Venstre: Trygve Schlytter og Eirik Schlytter fra Smøreteknikk, Nils Lauvlid, TESS Øst, Kristoffer Schlytter og Bjørnar H Melbye, Smøreteknikk. Foto: Arne Braadland

Tekst: Lasse B Brekke

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Send til en kollega

0.116