23948sdkhjf

RS Components lanserer IP67-sertifisert 1,80 mm ledning-til-ledning-kontaktsystem fra Molex

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Kompakte, robuste kontakter gir bransjeledende effekttetthet

Oktober 2018RS Components (RS) har introdusert Molex Squba-serien av 1,80 mm forseglede ledning-til-ledning-kontakter, utformet for å brukes i trange plasser samtidig som de gir IP67-beskyttelse mot væske, støv og smuss. Squba støtter strøm på opptil 6,0 A over ledninger på 24 til 22 AWG og gir mer strøm gjennom en mindre ledningsstørrelse enn andre kontaktsystemer på markedet. 

Med en terminalgjengestigning på bare 1,80 mm kombinert med IP67-beskyttelse sikrer Squba-kontaktsystemet en pålitelig tilkobling selv liten plass og tøffe miljøer. Bruksområder kan være utendørsbelysning, HVAC-utstyr, sikkerhetssystemer, robotteknologi, industrimotorer og -maskiner, utstyr for behandling av næringsmidler, væskedispensere, terrengkjøretøyer (ATV) samt belysning og skjult ledningsføring for båter og andre fartøy. 

Den patentanmeldte Molex-utformingen har en beskyttet lås med lav profil som forhindrer at ledninger blir sittende fast under montering samtidig som den totale kontaktstørrelsen forblir liten. Tetningslokk med beskyttende føringskanaler retter inn terminaler for å gi ekstra sikkerhet mot tetningspunktering under montering, og det beskytter også mot tetningsskade under håndtering, frakt, tilkobling og drift. 

Molex Squba ledning-til-ledningssystem består av plugg- og kontakthus og krympeterminaler som kan monteres i to- til tikretsers konfigurasjoner, inkludert frie tomrom for tilfeller der det kreves tre, fem, sju og ni kretser. Clean-body-klemmer med heldekkende isolasjonskrympetetninger brukes til å forhindre tetningspunkteringer. Hver hunnterminal har to kontaktpunkter og to tagger i krympeområdet for lederen for å forbedre den elektriske og mekaniske ytelsen. En primærlås har en terminalholdekraft på 30 N. 

Kontaktmotstanden er på 10 mΩ og isolasjonsmotstanden på 100 MΩ. Maksimal spenning er 125 V, og dielektriske motstandstester indikerer en lekkasjestrøm på mindre enn 5 mA. Driftstemperaturområdet er fra –40 til 105 °C.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.08