23948sdkhjf

Modicon M580 - Bærekraftig ePAC for økt produktivitet og sikkerhet

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Ny, fremtidsrettet ePAC fra Schneider Electric

Fremtidsrettet ePAC
Gjennom de siste 20 årene har den teknologiske utviklingen innen industriell automasjon gitt oss kraftigere prosessorer med mer minne, høyere ytelse og flere funksjoner. Utviklingen har ført til økt produktivitet, effektivitet, sikkerhet og bærekraft i prosessormiljøet. Hos Schneider Electric har denne teknologiske utviklingen blitt utnyttet til fulle for å kunne levere en PAC (programmable automation controller), Modicon M580, som imøtekommer nåværende og fremtidige behov i et marked i konstant utvikling.

Modicon M580 avløser Quantum, Premium og Micro PAC
Fra 31. desember 2018 vil Modicon Premium og Modicon Quantum ersattes med Modicon M580 - etter mer enn 20 år på markedet. TSX Micro utgår også 31. desember 2019. Schneider Electric støtter og tilbyr service på disse produkter i 8 år etter at det aktive salget er stoppet.

Nye muligheter sikrer en enkel overgang
Schneider Electric Modicon M580 ePAC har en av de kraftigste prosessorer i bransjen og byr på bedre ytelse og konnektivitet. Det er viktig å ha en åpen, men sikker prosessor. Derfor har Modicon M580 innebygget cybersikkerhet i kjernen samt tredjeparts sikkerhetssertifiseringer. Prosessorene er blitt grundig testet mot malware (skadelig programvare). Modicon M580 bidrar dermed til et kontrollsystem med bedre driftseffektivitet og økt levetid.

Lett å oppgradere med lav risiko
Schneider Electric har utviklet en serie verktøy og teknikker som gjør det så effektivt som mulig for kundene å oppgradere fra sine gamle PAC til Modicon M580. Slik får de mest mulig ut av sine eksisterende automasjonsprodukter.

Modicon M580 er kompatibel med Modicon Premium og Modicon Quantum.
Minimal oppgraderingstid
Lavere omkostninger ved skifte
Software for å importere eksisterende applikasjoner i Unity Pro.

Les mer på Schneider Electrics produktsider.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.114