23948sdkhjf

electronica 2018 - RS Components fokuserer på innovasjon og inspirasjon

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Fra innovatører og deres historier, til DesignSpark-verktøy og de nyeste teknologiene innen kunstig intelligens og IoT. RS-standen finnes i hall C5, stand 147.

September 2018RS Components (RS) deltar på electronica-messen i München i Tyskland, 13.–16. november 2018. Her vises frem de nyeste teknologiene fra verdensledende leverandører og gir besøkende inspirasjon til sitt neste tekniske prosjekt. Besøkende på RS-standen vil også få mulighet til å delta i mange spesielle begivenheter, inkludert en robotfotballturnering, et lykkehjulspill og Big Step Challenge – med mange premier, inkludert et reisegavekort på 2500 euro. 

På den 450 kvadratmeter store RS-standen vil det finnes viktige innovatører som har vært til inspirasjon for teknikere og ingeniører over hele verden. I sonen «For The Inspired» vil besøkende for eksempel kunne finne ut mer om de nyskapende prosjektene som er igangsatt av kunder og leverandører, inkludert:

  • Ambionics – hvordan grunnleggeren, Ben Ryan, forandrer livene til små barn ved å konstruere armproteser ved hjelp av 3D-skriverteknologi.
  • Hyperloop – historien om hvordan RS støtter HYPED-teamet fra Universitetet i Edinburgh med å akselerere utviklingen av Hyperloop.
  • Den innflytelsesrike oppfinneren Norbert Heinz – som vil vise en CNC-ruter bygd med grunnleggende elektronikkomponenter, alle kontrollert av nyeste Raspberry Pi.

 
I «DesignSpark-sonen» vil det være demonstrasjoner av RS-serien med gratis og brukervennlige, profesjonelle CAD-programvareverktøy samt nyskapende design skapt med DesignSpark-verktøy. Og i «RS Pro-sonen» vil det være en arbeidsbenk som viser frem en rekke elektronikk-, el- og mekanikkprodukter fra RS Pro, inkludert håndverktøy, verktøykasser, test- og måleutstyr samt den nyeste RS Pro 3D-printeren. 

I tillegg til RS-standen, er RS til stede i hall C6 – electronica Innovation Hall. Dette området vil fokusere på en rekke STEM-baserte undervisningsdemoer og -aktiviteter. 

RS ønsker besøkende velkommen til electronica 2018 i hall C5, stand 147.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.088