23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Gratis webinar: Festo YJKP ServoPresse

I dette webinaret vil Festo sine produktspesialister ta deg med på oppsett og programmering av YJKP - ServoPresse.

YJKP er et modulært ServoPresse-kitt med en programvare som gir deg akkurat de funksjonene du har bruk for i din applikasjon.


Du får nøyaktig overvåking av presseprosessen med høy repetisjonsnøyaktighet til en lav pris. Pressen er sammensatt av Festo sine gjennomprøvde standard katalogprodukter. Programvaren er ferdig installert, noe som gir deg en rask og bekymringsfri installasjon.

Dato: Onsdag 26.09.2018
Tidspunkt: 13:00
Varighet: ca 45 min.
Underviser: Thor Hebnes og Stein Rasmussen 

Meld deg på her

Hva er et Festo webinar?

Et Festo webinar er et kort gratis online-seminar/kurs, hvor du møter Festo sin foredragsholder og andre webinar-deltagere direkte på nettet. Du kan se foredragsholders presentasjon, bilder og dokumenter. Underveis kan du chatte med foredragsholder og stille spørsmål. Du behøver kun en datamaskin eller nettbrett med internettilgang og det er ikke nødvendig med mikrofon. Sitter du i et kontorlandskap vil det være en fordel og benytte hodetelefoner. Etter din påmelding mottar du en e-post med alle nødvendige opplysninger. 

Hvis du ikke har tid til å se webinaret på den oppsatte tiden, meld deg på allikevel! Du vil få tilsendt en link slik at du kan se opptak av webinaret akkurat når det passer deg.

 

Festo AS
Ole Deviks vei 2
0666 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO990922969

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047