23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

AMADA: Pressesett forhåndsvisning ved EuroBlech 2018

Start framtiden med unike strålekontrollteknologier
Fabrikkinnovasjon: Visualisering fra begynnelsen

AMADAs ENSIS laserskjæremaskiner, som bruker vår egen AJ fiberlaserkilde med unik strålekontrollteknologi, har bygget opp et godt rykte de siste årene. Ved hjelp av kun 2 kW eller 3 kW effekt, kan vi prosessere tynne til tykke materialer med en enkelt linse, slik at vi får ordrer fra laserverksteder fra hele verden. Høyere effektkrav er blitt mer vanlig, så vi har lagt til varianter med 6 kW og 9 kW i ENSIS-serien, for å møte denne økte etterspørselen.

AMADAs ENSIS-teknologi er ikke bare egnet til skjæring av plater. Vi introduserer også ENSIS RI-maskin (skjæring av plater + rør/profiler) og utvider serie FLW ENSIS robot-fiberlasersveising for å oppfylle våre kunders krav.

Når det gjelder knekking, vil vi stille ut EG elektriske kantpresser: en kompakt ergonomisk maskin som omfatter AMADAs patenterte dobbelservoteknologi som tillater deleproduksjon med høy hastighet og høy presisjon, med ekstra operatørfokuserte fordeler.

Alle maskiner som stilles ut vil bli koblet til AMADAs IoT-kompatible V-Factory-system, som gir et grunnlag for detaljert support. Dette er mulig fordi alle maskinene er utstyrt med AMNC 3i styring.

AMADA er ledende innen strålekontrollteknologier og vi vil fortsette å levere produkter og tjenester som oppfyller vårt motto om å “vokse sammen med våre kunder”.

Kom og besøk messen vår!

Amada Norway AS
Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Org. nr.: NO933966674

Kontaktperson

AV

Send til en kollega

0.031