23948sdkhjf

Gave langs grønn linje

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

Pakking og levering av jubileumsgaven til alle ansatte i Norge vare en stor og utfordrende logistikkjobb for Mester Grønn. Og som seg hør og bør; det var en grønn profil hele veien. Mester Grønn. Bring. TESS. Og en bukett med mye grønt.

Det var mye som skulle klaffe for å få fram 820 gaver sent fredag ettermiddag. Vasene kom fra India. Fra Agra nær Taj Mahal, for dem som er lokalkjent. Bukettene ble fløyet inn fra Holland og bøkene kom på pall fra Drammen. Mester Grønn samlet alt i produksjonslokalene ved hovedkvarteret ved Liertoppen.

Eget team
Et team på fire hadde jobben med å pakke og gjøreklar forsendelsene. – På torsdag startet vi med å pakke bøker og vaser og gjøre eskene klare for buketter. På mandag kom de første blomstene fra Holland i ferdige buketter. Alle ble litt trimmet og fikk noen nye blomster før de fikk fuktig omslag og satt på kjølelageret, forteller teamleder Sue Madsen

Utfordrende logistikk
Gaveeskene ble for det meste distribuert via butikkene til Mester Grønn. Dem er det 119 av. TESS har 115. På de fleste steder gikk gavene videre med Bring, men ikke alle steder var det match. Da ble et lokalt TESS servicesenter distribusjonspunkt, og nord i landet ble lokale blomsterbutikker engasjert.

Utsendelsen startet tirsdag og pågikk helt fram til torsdag kveld. – Det har vært noen hektiske dager, sier Monica Neve som har hatt ansvar for prosjektet hos Mester Grønn. 
– Det var mye som skulle på plass, og med skårne blomster er det ikke mye slingringsmonn. Blomstene i TESS-gaven har lang holdbarhet og er levert med vår standard fem dagers holdbarhetsgaranti.

Stor ordre
Monica Neve forteller at jubileumsgaven til TESS var en meget stor ordre for Mester Grønn. – Det er lenge siden vi har hatt noen tilsvarende. For mange år tilbake var det mer vanlig med stort volum på denne type hilsener, nå er det langt mellom hver, sier prosjektleder Monica Neve og gir tydelig utrykk for at Mester Grønn er takknemlige for denne ordren. – Det har vært interessant og utfordrende. Nå håper jeg alt har kommet trygt fram til rette mottaker, avrunder Monica og legger til: Gratulerer med 50 år og ønsker TESS fortsatt lykke til med jubileet.

Og for spesielt interesserte: Buketten er satt sammen av Dusknellik, Germini, Cymbidium, Nellik, Roser og Lisianthus dandert i en grønn seng.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.071