23948sdkhjf

Trådløs kommunikasjon i solcelleanlegget

| Medlemsnyhet | Bedrift Phoenix Contact AS

De nye generatortilkoblingsboksene med integrerte radiosignalmoduler fra Phoenix Contact reduserer kablingsarbeidet til et minimum når solcelleanlegg skal installeres.

De nye generatortilkoblingsboksene med integrerte radiosignalmoduler fra Phoenix Contact reduserer kablingsarbeidet til et minimum når solcelleanlegg skal installeres. Anleggsenhetenes data kan sendes ut via serielle RS­485 ­grensesnitt, og formidles trådløst til den sentrale anleggsstyringen. Fordi radiosignalsystemet Radioline åpner for oppbygging av meshnettverk, kan enhetene kommunisere innbyrdes via repeater­/slavestasjoner.
 
De som er ansvarlige for planlegging og oppsett står foran utfordringen om å oppnå høy tilgjengelighetsgrad og effekt i solcelleanlegg i regioner med ulike klimaforhold. Viktige faktorer i den sammenheng er samling og overføring av strengstrøm, beskyttelse av de enkelte modulene mot lyn- og overspenningsskader og overvåking av anleggets ytelse. Med den omfattende produktporteføljen imøtekommer Phoenix Contact disse kravene og tilbyr samtidig individuelle generatortilkoblingsbokser i plassbesparende hus.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Phoenix Contact AS

Strømsveien 344
1081 Oslo
Norge

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.138