23948sdkhjf

RS Components introduserer industrivideoskoper for bruk innen utstyrskontroll

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

IP68-klassifiserte videoskoper med høy oppløsning utformet for å møte utfordringene i forbindelse med feilsøking

September 2018RS Components (RS) har introdusert to robuste diagnosevideoskoper fra Fluke som retter seg mot vedlikeholdsingeniører og andre fagfolk som trenger å foreta utstyrsinspeksjoner og diagnostisere problemer innenfor en lang rekke industrielle bruksområder. 

De nye, robuste videoskopene Fluke DS701 og DS703 FC gir høy oppløsning på henholdsvis 800 x 600 og 1200 x 720. De viktigste funksjonene inkluderer HD-prober som leveres med kameraer med dobbel visning slik at video eller stillbilder kan tas på vanskelig tilgjengelige steder, 7-tommers LCD-visningsskjermer og IP68-klassifiserte prober og termokameraer for beskyttelse mot støv og vann fra en vanndyse. 

Enhetene har en makro-til-mikro-zoomfunksjon og Flukes «Up is Up®»-teknologi, som er utformet for å rotere skjermbildet for å gi bedre bildevisninger. Et intuitivt brukergrensesnitt gir også brukervennlige knapper. Begge enhetene er konstruert for å tåle et fall på 2 m. De leveres med en beskyttelsesveske i EVA-skum, håndstropp og HDMI- og USB-kabler. 

Typiske bruksområder er blant annet inspeksjon av lageroverflater og smøring i produksjonsmiljøer, vedlikehold av fly og bilkvalitetssikring samt annet ressurskrevende vedlikehold, for eksempel inspeksjon av tette rørledninger eller korrosjon i rotorer. 

Det avgjørende for disse typene inspeksjonsbruk er robuste og kraftige videoskoper med høy oppløsning og som gir en tydelig oppdatering på tilstanden til interne komponenter i utstyr og andre elektriske systemer slik at fagfolk raskt og enkelt kan identifisere problemer og planlegge forebyggende vedlikehold for å unngå kostbar systemstans.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.059