23948sdkhjf

RS Components introduserer ekstra kraftige kontakter for en rekke industrielle bruksområder

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Svært nyttige for maskin- og panelkonstruktører samt vedlikeholdsteknikere

September 2018RS Components (RS) har lansert en ny serie med ekstra kraftige RS PRO-kontakter, inkludert skruterminaler, fjæreklemmeterminaler og hus. Disse delene er svært nyttige for kundene, og er laget for industrielle miljøer, særlig bruksområder knyttet til lyd og lys og i sektorene for robotteknologi og maskineri. 

RS PRO A- og B-seriene med innsatser inneholder skruterminaler og fjærklemmeterminaler som er UL-godkjente og gir utmerket elektrisk og mekanisk beskyttelse. Alle innsatsene har en jordet kontakt for å hindre feil polarisering, noe som betyr at du ikke trenger ekstra verktøy. Innsatsene er tilgjengelige i populære kontaktnummerstørrelser, inkludert 3 PE, 4 PE, 6 PE, 10 PE, 16 PE og 24 PE. Andre egenskaper inkluderer: isolasjonsmotstand på ikke mindre enn 100 GΩ, evne til å tåle mer enn 500 koblingssykluser, industrielt driftstemperaturområde fra –40 opp til 125 °C og brannsertifisering på UL90V0. 

Lanseringen omfatter også to serier med deksler og hus laget av IP65-klassifisert formstøpt metall. RS PRO A-serien med hus, som leveres i 3A-størrelse, er laget av formstøpt sink og har toppinngang, sideinngang og kabel-til-kabel, samt muligheter for overflatemontering og skott-/panelmontering. RS PRO B-serien med hus er laget av formstøpt metall og har sideinngangs- og toppinngangsdeksler samt muligheter for skott-/panelmontering og overflatemontering med doble metallspaker for sikker lukking. B-serien er tilgjengelig i størrelsene 10B, 16B og 24B med et tilleggsalternativ i størrelsen 6B som er tilgjengelig med en enkel låsespak. 

Alle PROduktene leveres med et RS PRO godkjenningsmerke, som er en bekreftelse på at de oppfyller alle aktuelle bransjestandarder.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.092