23948sdkhjf

Fluke RSE300 og RSE600 stasjonære termokameraer

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Integrerer infrarøde data, bilder og videoer for å skape mer omfattende forskningsanalyse

De første helradiometriske termokameraene fra Fluke, med programvaretillegg for MATLAB og LabVIEW, gir kontinuerlig temperaturovervåking for forskning, vitenskaps og ingeniørarbeid. For å få nøyaktige resultater i forsknings, vitenskaps og ingeniørarbeid er det ikke nok bare å kunne se varmen – den må også måles og analyseres. Nye Fluke® RSE300 og RSE600 termokameraer er de første helradiometriske, stasjonære kameraene fra Fluke med avanserte egenskaper, inkludert programvaretillegg for MATLAB® og LabVIEW®, for enkel analyse av termiske data.

Kameraene RSE300 og RSE600 strømmer kontinuerlig inntil 60 datapakker per sekund, som gjør det mulig med detaljert overvåking av temperaturmønstre og -variasjoner. Med det inkluderte PC-programmet SmartView® kan brukere fokusere kameraet, ta bilder automatisk, justere nivå og intervall samt analysere IR-videoer bilde for bilde – uten å være til stede ved kameraet. Programvaren gjør det også enkelt å redigere bilder, generere tilpassede rapporter samt eksportere bilder til flere formater for å dele termografidata raskt.

Med RSE300 og RSE600 kan brukere:
- få bedre termiske analyser – Data fra termokameraene kan legges direkte inn i MATLAB og LabVIEW, der brukerne kan analysere informasjonen statistisk og fremstille den grafisk.

- identifisere varmeoppbygging og -tap – Kameraene tar termografiske/radiometriske bilder og video for kontinuerlig påvisning av varmeoppbygging, med oppløsning 640 x 480, når varmestyring er prioritert i produktutvikling og -testing.

- enkelt teste og feilsøke – Kameraene gir brukerne fleksibilitet til å montere dem i strategisk nærhet av elektriske forbindelser, fokusere kameraet eksternt samt overføre data og bilder til en PC.

De robuste kameraene er IP65-klassifiserte, så de kan monteres utendørs i røffe miljøer. Det finnes 2x og 4x tele-, vidvinkel- og makroobjektiv for å tilpasse kameraet til enhver type måling (tilleggsutstyr). En monteringsbrakett for montering av kameraet på arbeisdstasjoner, er tilgjengelig som tilleggsutstyr.

Klikk her for mer informasjon>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.097