23948sdkhjf

Månedens medarbeider for august

| Medlemsnyhet | Bedrift Tibnor AS

Markus Ravn i Bryne

 Hvordan føles det å få utmerkelsen "Månedens medarbeider"?

Veldig overraskende, men det er så klart hyggelig å bli lagt merke til.

Begrunnelsen for utmerkelsen høres virkelig fin ut:

Markus er en utrolig team spiller her på Bryne og gjør arbeidsdagen lettere for oss på salg med sin stå på vilje og han er løsnings orientert. Han er en ressursperson innen SAP, og virkelig en støtteperson for alle avdelingene i Tibnor Norge. Han gjør en fremragende jobb og i en tid med omstilling har han vært et utrulig viktig og positivt mellomledd. Han stiller villig opp i alle utfordrende situasjoner. 

Markus hjalp Randaberg Industries med og få zink primede hulprofiler fra Sverige levert direkte til kunde fordi han tar tak i saker og får det gjort. Han styrer drift i Stavanger på en fremragende måte slik at kundene får det de skal til rett tid. Han har tatt initiativ og bidradd til opplæring som har gjort hverdagen vår enklere.                                                                                                                             

Hva tenker du når du hører dette?

Det er hyggelig å få litt ros, men det er flere enn meg som skal roses. I situasjonen med ordren til Randaberg var det ganske mange involverte, blant annet våre flotte kollegaer i Sverige. 

Fortell om jobben din: hvilke oppgaver og ansvar har du?

Det fine med jobben min er at jeg har veldig varierte arbeidsoppgaver. Det er som regel noe nytt hver dag som skal tas tak i. Hovedoppgaven min er så klart å styre lagerdriften her på Bryne, men jeg bidrar en del med SAP-support til mange.

Hva betyr det for deg å utgjør en forskjell – hva gjør du som påvirker kunden?

Jeg prøver alltid å finne best balansegang mellom kundens behov og hva som er kostnadseffektivt for oss. Som regel finner vi beste løsning – og det tror jeg kundene legger merke til. Vi prøver alltid å gjøre det lille ekstra for å blidgjøre kunden.

Finnes det noe kundene ikke kjenner til som Tibnor kan gjøre for dem?

Jeg tror de som handler hos oss er svært godt kjent med at vi kan fikse det aller, aller meste!

Og sist, men ikke minst, vil du sende en spesiell hilsen til noe eller noen?

Jeg vil sende en stor og varm hilsen til teamet mitt på Bryne. Jeg er velsignet med en gjeng som alltid gir det lille ekstra, og det gjør hverdagen min mye lettere. Også vil jeg sende en særlig takk til Ulrik Larsson i Sverige. Han har lært meg alt jeg kan med SAP og er alltid tilgjengelig hvis jeg har noen problemer.

Heia Glimt!

Medlemsnyhet

Bedrift
Tibnor AS

Tevlingveien 15
1081 Oslo
Norge
Tibnor AS

Send til en kollega

0.074