23948sdkhjf

Sensorer for meieriindustrien

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Baumer matsikkerhet og produksjonseffektivitet

I meieriindustrien er konkurranseevnen avhengig av graden av automatisering, effektiviteten i produksjonen, det hygieniske designet, effektiv rengjøring og, til slutt, matsikkerhet. For å sikre en god balanse går næringsmiddelindustrien på en tynn line mellom matsikkerhet og effektivitet på utstyret. For å kunne sette så høy fokus som mulig på effektivitet spiller sensorene en viktig rolle ved å bidra til en ren og trygg produksjon i en industri som stiller meget strenge krav. Baumer utvikler sensorer sammen med sine kunder, for å møte de spesielle og utfordrende kravene som stilles i industrien.

Matsikkerhet er avhengig av et hygienisk design samt varigheten og intensiteten av rengjøringssyklusene. Omfattende hygienisk design og optimal installasjon av komponenter og systemer kan redusere tiden som kreves for rengjøring og dermed redusere energikostnadene. Bærekraft, reduksjon av produktavfall og bevaring av ressurser er utfordringer som hver prosess møter på i disse dager. Baumer har utviklet sensorer som kan oppdage forskjellige medier, og dermed unngå spill og bidra til målet om bærekraftighet

Som en langsiktig partner med meieriindustrien tilbyr vi et bredt spekter av produkter for å møte internasjonale krav til applikasjoner og industrielle behov. Slike krav spenner fra sofistikert sensorteknologi for krevende hygieniske områder, våtområder, tørre områder og emballasjemaskiner, alle med sine forskjellige applikasjonsspesifikke utfordringer.

Prosesskompetanse og systemløsninger
Med mer enn 40 års erfaring innen matvareindustrien har Baumer vært en betydelig bidragsyter til redusert nedetid, økt systemtilgjengelighet og forbedret produktkvalitet.

Feilfri produksjon
Fokuset rundt produktkvalitet og produksjon er synlig i deres robuste hygieniske prosessfølere, optimalt tilpasset installasjon og monteringstilbehør.

Klikk her for å lese mer>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.061