23948sdkhjf

Med IoT-utviklingssett fra RS Components kan du lett koble til en nettskyplattform

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

UrsaLeo-sensorsettet har ferdigregistrert Google Cloud-tilgang som lar deg analysere dataene dine

August 2018 RS Components (RS) har lanserte et nettsky-kompatibelt utviklingssett som gjør det enklere å starte IoT-sensorprosjekter. Brukerne kan samle inn og analysere data på et skrivebord bare noen minutter etter at de pakker ut settet fra esken. 

UrsaLeo UL-NXP1S2R2-settet inneholder en Silicon Labs Thunderboard™ 2-sensormodul som er klar til å kobles til UrsaLeos tjenesteplattform på Google Cloud. Med ferdigregistrert tilgang kan utviklerne komme i gang raskere, blant annet med å konfigurere egne skrivebord og diagrammer, konfigurere hendelsesbaserte varsler via SMS og e-post samt analysere data med Google. Medfølgende apper og API-er gjør det enkelt å administrere sensorer lokalt, kjøre diagnostikk og dele informasjon sømløst med annen virksomhetsprogramvare eller tredjepartsverktøy, som forretningsinformasjonsprogrammer. 

Settet er enkelt å komme i gang med og lett å bruke, noe som lar brukerne raskt sette ideene sine ut i live og komme i gang med eksterne sensorer og stordata i sektorer som Industry 4.0, bildiagnostikk, helsevesen og generell dataovervåking. 

Thunderboard 2-sensormodulen har sensorer for temperatur, luftfuktighet, UV, omgivelseslys, barometertrykk, luftkvalitet og gassdetektering samt en seksakset treghetssensor, digital mikrofon og en Hall-sensor. Sensormodulen har også en Silicon Labs EFR32™ Mighty Gecko multi-protokoll 2,4 GHz radio med støtte for Bluetooth® Low Energy eller proprietære protokoller med kort rekkevidde, Thread og ZigBee®. Modulen har en integrert keramisk antenne og fire kraftige LED-lamper, og den kan drives av strøm fra USB-tilkobling, knappecellebatteri eller ekstern batteripakke. 

UrsaLeos programvareutviklingssett kan portere komplett kode til tilpasset maskinvare. Med støtte for produktskalering og enhetsadministrasjonen kan utviklerne levere bruksklare produkter raskere på markedet. 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.068