23948sdkhjf

Lekang Maskin AS endrer firmanavn

| Medlemsnyhet | Bedrift Lekang Filter AS

1.9.2018 endrer Lekang Maskin AS firmanavn til Lekang Filter AS.

Det nye navnet gjenspeiler både vår historie og vår kjernevirksomhet.

Lekang Filter leverer filter av høy kvalitet til maskiner og utstyr innen anlegg, transport, industri, energi, havbruk, marine, olje og gass. Vi har spisskompetanse innen fagområdet filtrering, og samarbeider med verdensledende filterprodusenter i Europa. 60 forhandlere med lokal tilstedeværelse er våre viktigste partnere i Norge.

Takket være tillit fra kunder, dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere har vi kunnet vokse og utvikle systemer for å tilpasse oss etter nye behov. Vi er for tiden under stor utvikling både i organisasjonen og på den digitale siden. I 2020 kan bedriften feire 50 år!

Historien vår startet i 1970 med familien Lekang som grunnla Lekang Maskin AS og startet opp som forhandler av gravemaskiner. Etter få år hadde bedriften både en maskinavdeling og en filteravdeling. Med Fleetguard filter agenturet i 1974, skjøt filtersalget fart for alvor. Maskinavdelingen ble lagt ned på 90-tallet.

Lekang filtersystem softwaren, som ble lansert i 1980, er en av våre største suksessfaktorer. Lekang filtersystem hjelper i dag 23 000 maskineiere med å holde orden på filter til store maskinparker og skipsflåter. Over 2000 brukere i Norden bruker systemet daglig for å søke på filteroverganger, finne produktinformasjon eller bestille filter online.

Vi er stolte av å kunne videreutvikle familiebedriften som i dag er en del av Lekang Group. Lekang Group består av Lekang Filter AS i Norge, Filterteknik Sverige AB og Filterteknik A/S i Danmark. Lekang Group har 72 medarbeidere og omsatte for 266 millioner i 2017. Våre eiere er Indutrade AB i Sverige.

Kontaktperson:
Øystein B. Andreassen, Country Manager, Lekang Maskin AS
mob 97 70 94 41, oba@lekangfilter.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Lekang Filter AS

Gamle Hobølvei 11
1550 Hølen
Norge
Lekang Filter AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.193