23948sdkhjf

Vi søker en teknisk selger

| Medlemsnyhet | Bedrift Hydra Pipe AS

Er du Hydra Pipe sin nye selger?

  • Arbeidsgiver: Hydra Pipe Øst AS, 2020 Skedsmokorset
  • Stillingstittel: Selger
  • Sted:               Østlandet
  • Varighet:        Fast

Hydra Pipe øker og er på jakt etter ny medarbeider
Vi søker etter en selger som gjerne har erfaring innen bransjen vår, men dette er absolutt ikke et krav. Viktigste er at du kan selge og har "kremmerånd", evne til lære fort, glimt i øyet og har du i tillegg skikkelig stå-på-vilje, så er du den rette person for oss. Du må like å være ute og blant kunder, være løsningsorientert, og glad i å hjelpe kundene.

Arbeidsoppgavene
Salg og presentasjon av Hydra Pipe sine produkter innen ledningskomponenter for hydraulikk, vann, luft, gasser ++ som omfatter rør, fittings, klammer, slanger og kuplinger- ventiler, hurtigkuplinger og innovative sveisefrie fittings systemer til nye og eksisterende kunder innenfor landbasert industri, offshore og marine, bygg og anlegg og fiskenæringen. Drive oppsøkende salg til nye og eksisterende kunder, utarbeidelse av tilbud, og oppfølging via telefon og e-post. Kartlegge og finne nye kunder, tenke annerledes og innovativt og ha gode metoder innen salg. Bidra til økt salg og positive opplevelser for nye og eksisterende kunder.

Personlige egenskaper
Vår nye kollega må være omgjengelig, positiv og ha kundene i fokus. Du må trives med både selvstendig jobbing og team-arbeid. Vi ønsker at du glir rett inn i vårt hyggelige arbeidsmiljø, og vi leter etter en serviceinnstilt kollega som kan bransjen, eller evner seg å lære den fort. Om du i tillegg er et skikkelig arbeidsjern som jobber nøyaktig og målbevisst så ønsker vi at du søker så fort som mulig.

Vi tilbyr
Hydra Pipe Øst AS består i dag av seks ansatte som alle ser frem til å få en ny kollega. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter i en ekspansiv bedrift som er i rask vekst. Hos Hydra Pipe blir du med på spennende og store prosjekter, i en bransje som for tiden opplever store forandringer, og ikke minst store muligheter. Vi tilbyr deg de arbeidsverktøy du trenger for å lykkes. Lønn etter avtale.

 Har du spørsmål, kontakt Avdelingsleder Roy Kråkøy på e-post roy@hydrapipe.no, telefon 94 88 10 24 eller Administrerende Direktør Morten Hatledal på e-post morten@hydrapipe.no, telefon 90 75 02 03.

Om arbeidsgiveren
HYDRA PIPE AS er en ledende leverandør av ledningskomponenter for rør og slanger, innovative sveisefrie fittingssystemer.  Bedriften er i sterk vekst og forventer en vesentlig ekspansjon de neste årene

Send din CV på mail til roy@hydrapipe.no og morten@hydrapipe.no eller ring på telefon 94881024


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hydra Pipe AS

Hovedkontor - Sjukenestranda 41 6037 Eidsnes(Ålesund)
Avdeling - Industriveien 25G - 2020 Skedsmokorset
Avdeling - Industriveien 29C - 7080 Heimdal (Trondheim)
Avdeling - Sandslimarka 35 - 5254 Sandsli (Bergen)
6010 Ålesund
Norge
Hydra Pipe AS

Send til en kollega

0.067