23948sdkhjf

Atlas Copco ELECTRORUN - Innovasjon i verdensklasse utfordrer industristandarder i bolting

| Medlemsnyhet | Bedrift Atlas Copco Tools AS

Electrorun - vårt ekstreme boltkonsept på elektrisk momenttrekking med full sporbarhet, håndfri betjening og rask tiltrekking.

Electrorun - vårt ekstreme boltkonsept innen elektrisk momenttrekking med full sporbarhet, håndfri betjening og rask tiltrekking. Atlas Copco har jobbet med momenttrekking av skruforbindelser siden 1889. Da vi i 2013 tok et stort skritt inn mot boltingverktøy, tok vi med oss over 100 års erfaring i å utvikle verktøy for krevende industrielle markeder. Vi vet mye om hvordan du trekker til en skrue og vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og for å finne de beste løsningene for våre kunder. Vår visjon er økt sikkerhet, raskere arbeid og smartere verktøy

I 2018 vant tre av våre konsepter Core 77-designpriser for konsept som utfordrer ideen om hvordan et boltingverktøy skal se ut og fungere. Vi tror at våre boltingkunder er klare for nye produkter - tross alt, har verden forandret seg siden 1960-tallet, da hydrauliske nøkler og boltestrekkere først ble lansert. Vi tror på smartere, raskere og sikrere verktøy.

Kontakt oss og vi vil fortelle deg mer! Eller besøk oss på stand 2620 på ONS, og vi vil vise deg mer om våre konsepter.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Atlas Copco Tools AS

Berghagan 5
1405 Langhus
Norge
Atlas Copco Tools AS

Send til en kollega

0.149