23948sdkhjf

Pumper og ventiler for næringsmiddelindustrien

| Medlemsnyhet | Bedrift Armatec AS

Visste du at Armatec er en stor aktør innen pumper og ventiler for næringsmiddelindustrien? Næringsmiddelindustrien er en krevende industri, utstyret er ofte i kontakt med maten vi spiser og industrien har derfor strenge krav til valg av produkter.

Industrien har mange krevende oppgaver, der slitende produkt som sukker, saltholdige væsker, høyviskøse pastaer, eller vask med sterke kjemikalier under høy temperatur kan være noe av utfordringene. Hygienisk design og riktig materialvalg er en selvfølge, og kvaliteter som lang levetid, funksjonalitet og energieffektivitet blir en ekstra bonus. Armatec har et stort utvalg av pumper og ventiler tilpasset dagens krav, og kan levere løsninger for din bedrift. Enten det er produktpumper for råvarer, eller om det er utstyr for SIP/CIP vaskesystem har vi produktene du trenger.

• Pumper fra SPX Johnson Pump. Les mer om TopWing, TopLobe eller FIP
Vakuumpumper fra SIHI
Eksenterskruepumper fra Seepex
Ventiler fra Bardiani (Butterfly-, kule-, og seteventiler)
Clean serie Sikkerhetsventiler fra Leser

Vår kunnskap kommer deg til gode, og vi er gjerne behjelpelig med å finne rett løsning for ditt behov. Våre produkter holder høy kvalitet og kommer fra anerkjente Europeiske produsenter. Vi har også et stort utvalg av standard industriprodukter. Se hele vårt utvalg her: Pumper og ventiler.

Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter og tjenester.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Armatec AS

Brobekkveien 101
0582 Oslo
Norge
Armatec AS

Send til en kollega

0.07