23948sdkhjf

TESS Canarias har fullført sitt første prosjekt

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

Første prosjekt fullført på verdens mest kraftfulle seismiske fartøy - og med stor suksess

I 2013 valgte seismikkselskapet Petroleum Geo-Services (PGS) å implementere TESS Hose Management (THM) om bord på sin seismikkflåte. Flåten består av seks fartøy, hvorav to S-klasse (Sterling) og fire T-klasse (Titanium).

PGS henstilte seg til TESS Canarias om service på Ramform Titan - en T-klasse seismisk fartøy som er verdens mest kraftfulle og effektive.

Nær 200 hydrauliske slanger for luker og ramper er montert, installert og testet på alle dekk. TESS utbedret også noen av lengdene på slangene for å forlenge levetiden.

Etter en intens uke med arbeid ombord på Ramform Titan, mottok TESS følgende tilbakemelding fra PGS:

"- Dette profesjonelle teamet utførte prosjektet på profesjonell og effektiv måte. Vi er sikre på at de vil få stor suksess i fremtiden, gitt deres effektivitet i arbeidet som var gitt. Bra jobbet. Vi må spesielt få takke slangermester Joachim Jarlev, generaldirektør Rajiv Kripalani og handelsdirektør Eduardo Gil."

Kundetilfredshet er nøkkelen

TESS prøver alltid å vise kreativitet for å finne løsninger og fleksibilitet når det gjelder å løse kundenes problemer.

- Vi er glade for å se at våre tilbakemeldinger fra kunder er i samme skala som leveransen. Vår kundetilfredshet er nøkkelen i hver leveranse, forteller handelsdirektør Eduardo Gil ved TESS Canarias.

TESS følger alltid sine kunder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Send til en kollega

0.069