23948sdkhjf

Kontinuerlig overvåke fuktighetsforhold i jord for å håndtere landbruksavlinger

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Fuktinnhold påvirker jordens evne til å absorbere vann som er uunnværlig for å fremme plante- og vegetasjonsvekst

Å identifisere fuktighetsnivået i jorda er en av betingelsene for å kvantifisere mengden vanning som trengs for å optimalisere landbruksfelt eller drivhus. Uten denne kunnskapen kan det være for lite vann som kan føre til vegetasjonsstress, eller for mye vann som kan drukne avlingene. Imidlertid kan mengden vann som trengs, variere om dagen eller til og med i timen, avhengig av stadium av avlingen, temperatur og fuktighet, fremtidige værmeldinger, tidspunkt på dagen og selvfølgelig dagens fuktighetsnivå i jorda, slik at man følger en sett tidsplan er ikke mulig.

Et permanent oppsett av kompakte dataloggere med signalinngang fra jordsensorer kan brukes til å overvåke jordfuktigheten kontinuerlig og gi en rask og effektiv måte å samle inn fuktighetsdata uten å ta loggene offline. Ved å kunne identifisere fuktighetsnivået før det er for sent, kan landbruksprodusentene optimalisere sine gårder og drivhus og effektivisere bruken av vannressursene.

Høydepunkter:
• Mål forandringer i jordfuktigheten i feltet eller drivhusene ved hjelp av jordfuktighetssensor og en LR5041, LR5042, eller LR5043 Spenningslogger (velge mellom 3-modeller i henhold til den spenningsinngangsnivået - refererer til utgangsspenningen til sensoren).

• Overfør målte data til en PC og presentere data som grafer for å se trender (bruk LR5091-kommunikasjonen Adapter eller LR5092 datainnsamler for overføring av data).

• Forvarmingsfunksjon i spenningslogger lar deg ta opp over en lang periode takket være lavt strømforbruk.

• Kunder kan sette opp sitt eget vanntette skap for de kompakte loggene hvis det er nødvendig.

• Par med LR5001 Fuktighet / Temperatur Data Logger for samtidig måling av temperatur og fuktighet for å vise sammenhengen og utføre ytterligere analyse.

Les mer her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.066